social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ένα δίμηνο μακριά από νίκη η Θύελλα Αγ. Δημητρίου

Ένα δίμηνο μακριά από νίκη η Θύελλα Αγ. Δημητρίου

Ήταν 29 Οκτωβρίου όταν για την 3η αγωνιστική η Θύελλα περνούσε νικηφόρα από το γήπεδο της Χωράφας, έχοντας επικρατήσει με 3-1 της Άμιλλας Περιστερίου, για να δώσει συνέχεια στο θετικό της ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑ μέσα από τον 2ο όμιλο.

Είχαν προηγηθεί η εκτός έδρας ισοπαλία της πρεμιέρας με τον Άγιο Θωμά (2-2) και η «καθαρή» νίκη (2-0) επί του Άτταλου Ν. Φιλαδέλφειας. Έκτοτε, όμως, η συνέχεια έχει υπάρξει εκ διαμέτρου διαφορετική για την ομάδα του Αγ. Δημητρίου, η οποία αγνοεί τη «γεύση» της νίκης το τελευταίο δίμηνο! Αφού πρώτα ακολούθησε το ρεπό της 4ης αγωνιστικής, η ομάδα του Β. Γιαννόπουλου επέστρεψε στις υποχρεώσεις του πρωταθλήματος, έχοντας σε έξι αγωνιστικές πέντε ήττες και μόλις μία ισοπαλία!

Αναλυτικά, η Θύελλα έχει ηττηθεί από Άγιαξ Ταύρου (1-2), Σούρμενα (1-0), Αγία Ελεούσα (0-3), Χαλάνδρι (0-1) και Παλαιό Φάληρο (3-0), ενώ στο μοναδικό της θετικό αποτέλεσμα σε αυτό το διάστημα είχε αποσπάσει βαθμό στο Περιστέρι από την Ανθούπολη για την 8η αγωνιστική (2-2). Όσον αφορά στον επιμέρους συντελεστή τερμάτων σε αυτές τις έξι αγωνιστικές, η Θύελλα έχει 12 γκολ παθητικό και μόλις 3 γκολ ενεργητικό, γεγονός που φανερώνει αν μη τι άλλο πως αντιμετωπίζει πρόβλημα στο παραγωγικό κομμάτι.

Από την άλλη, έστω και με αυτό το αρνητικό σερί καταφέρνει να διατηρεί τρεις ομάδες (την ουραγό Άμιλλα, την Ανθούπολη και τον Άτταλο) χαμηλότερα από εκείνη στη βαθμολογική κατάταξη. Ίσως, μάλιστα, τις επόμενες τέσσερις αγωνιστικές, δηλαδή μέχρι το ρεπό της, να μπορέσει να ανατρέψει την πτωτική της πορεία, αφού μπροστά της έχει ένα θεωρητικά βατό πρόγραμμα, καθώς έχει τρία εντός έδρας παιχνίδια (με Αγ. Αναργύρους, Άγιο Θωμά και Άμιλλα Περιστερίου) και ένα εκτός (με Άτταλο).

Σε όλα τα παραπάνω, ο... Ιανουάριος θα δώσει τις απαντήσεις!

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35