social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Θέμα soccerlive I Σεισμό με Σούφλα στον Αττικό

Θέμα soccerlive I Σεισμό με Σούφλα στον Αττικό

Τα τελευταία χρόνια και από τη στιγμή που ανέλαβε τα ηνία του Αττικού η διοίκηση του Κώστα Αθανασόπουλου δείχνει, βάση των ενεργειών της, ότι θέλει να επαναφέρει το σύλλογο στην Elite του αθηναϊκού ποδοσφαίρου.

Πέρυσι η αρχή έγινε με την άνοδο της ομάδας και φέτος αναμένεται να υπάρξει και συνέχεια αφού οι άνθρωποι των πρασίνων με τις κινήσεις τους στο μεταγραφικό παζάρι δείχνουν διατεθειμένοι να δημιουργήσουν σύνολο που θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες και θα μπορέσει να κερδίσει το εισιτήριο της ανόδου.

Στο πλαίσιο αυτό πριν από ολοκληρώθηκε μια τεράστια μεταγραφική ενέργεια από τον Αττικό, αφού εντάχθηκε στο δυναμικό του συλλόγου ένας ποδοσφαιριστής που θα κάνει τη διαφορά χωρίς αμφιβολία.

Μετά από ενέργειες της διοίκησης στο δυναμικό των πράσινων εντάσσεται ο Αλέξανδρος Σούφλας. Ο 33χρονος άσος με καταγωγή από τη Φιλάνδια απέρριψε τις προτάσεις από ομάδες ανώτερων κατηγοριών και είπε το 'ναι' στον Αττικό, γεγονος που δείχνει ότι η προσέγγιση που του έγινε ήταν κάτι παραπάνω από εξαιρετική.

Ο 33χρονος άσος που μπορεί να αγωνιστεί στην μεσαία γραμμή αλλά και σαν κρυφός επιθετικός πείσθηκε για το project του Αττικού και πλέον ο προπονητής της ομάδας, Παναγιώτης Κοζακόπουλος, βλέπει ακόμη μια εξαιρετική μονάδα να προστίθεται στις επιλογές του. Φέτος ξεκίνησε τη σεζόν στον Καραβά και στο πρωτάθλημα του Πειραιά όπου σε 7 συμμετοχές πέτυχε 5 τέρματα.

Πέρυσι στέφθηκε πρωταθλητής με τα χρώματα του Άρη Πετρούπολης ενώ με τις εμφανίσεις του συνέβαλλε τα μέγιστα στην άνοδο της ομάδας αφού σε 20 ματς πέτυχε 11 γκολ.

Ως ποδοσφαιριστής έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα από τις υποδομές της Χαλκηδόνας ,αγωνίστηκε στον Ατρόμητο Αθηνών (super league), Φωστήρα ,Απόλλωνα Σμύρνης ,Προοδευτική ,Νίκη Βόλου ,Θρασύβουλος (διεθνής με την ομάδα Νέων της Φιλανδίας ),Θρίαμβος Χαϊδαρίου ,ΑΕΜοσχάτου ,Εθνικός Πειραιά (πρώτος σκόρερ ),Άγιος Ιερόθεος ,Αίαντας Σαλαμίνας.

Η μεταγραφική αυτή ενέργεια από πλευράς Αττικού χαρακτηρίζεται ως κίνηση από το πάνω ράφι και αυτό δείχνει ότι οι κινήσεις των ανθρώπων της διοίκησης αποτυπώνουν τη...δίψα που υπάρχει στο σύλλογο για διάκριση για το μεγάλο come back στην κορυφαία κατηγορία του αθηναϊκού ποδοσφαίρου. 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35