social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μοιρασιά για τον Πανερυθραϊκό και τον Μικρασιατικό Αστέρα

Μοιρασιά για τον Πανερυθραϊκό και τον Μικρασιατικό Αστέρα

Χωρίς σκορ ολοκληρώθηκε ο αγώνας στο γήπεδο 'Φώτης Βαρδαξής' εκεί που ο Πανερυθραϊκός έμεινε στο 0-0 με τον Μικρασιατικό Αστέρα.

Η νέα απώλεια βαθμών που σημειώνει ο Μικρασιατικός Αστέρας δίνει τη δυνατότητα στο Χαϊδάρι εάν κερδίσει αύριο να πλησιάσει στο -1 τη διαφορα.

Οι θεατές που βρέθηκαν στις εξέδρες θα ξεχάσουν γρήγορα το σημερινό α' ημίχρονο καθώς δεν σημειώθηκε κάτι το αξιόλογο, αφου οι δυο ομάδες φάνηκαν επηρεασμένες από την διακοπή του πρωταθλήματος καθώς και από τις απουσίες που είχαν να αντιμετωπίσουν. 

Αντίθετα στην επανάληψη ο Πανερυθραϊκός ήταν καλύτερος αφού προσπαθησε να γινει απειλητικός και περιόρισε σε μεγάλο βαθμό τον αντίπαλο. 

Το ματς δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας αφού δεν είχε αρκετές φάσεις, με το α' μέρος να είναι ισορροπημένο και τους φιλοξενούμενους να απειλούν στο 7 με την κεφαλιά του Πάρη Κουτσογκιλα να σταματάει στον Τζαφάι. Στο 25' ο Πανερυθραϊκός έφτασε κοντά στο 1-0 όμως ο Απειρανθίτης δεν μπόρεσε με σουτ να νικήσει τον Μιχελή. 

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι αφού παρουσιάστηκαν περισσότερο συγκεντρωμένοι όμως στην τελική ενέργεια τα χάλασαν.Στο 65' το σουτ του Νταλένγκα πέρασε λίγο άουτ ενώ στο 74 οι γηπεδούχοι φώναξαν στον α' βοηθό θεωρώντας ότι κακώς υπέδειξε τον Αραμπαντζή σε θέση οφσάιντ.

Στο 85' ο Ταβάρες βρέθηκε σε θέση βολής όμως το σουτ που επιχείρησε έφυγε άουτ, ενώ στο 87' ο Μπαλής έδιωξε την τελευταία στιγμή με κεφαλιά πριν ο Σαπαλίδης σουτάρει. 

Διαιτητής ήταν ο Μαράνος με βοηθούς τους Ίσσα και Νικολάου Χ.

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Γιάννης Δημητρίου) Τζαφάι, Σουμελίδης, Τσορτανίδης, Καρδάμης, Μπαλής, Νταλέγκα, Λουκάς, Απειρανθίτης (90' Κατσάρας), Κοντος (57' Αχαρονιάν), Φραγκάκης (57' Βαρκαρώτας), Μπαμπαλούκας (63 Αραμπαντζής).  

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Ηλίας Καλοπήτας) Μιχελής, Κουτσογκίλας Π., Έσλερ, Κουτσογκίλας Ε. (77' λ.τρ. Χρυσανθόπουλος), Μαραγκουδάκης, Τζέλη, Παπούλιας (68΄Αλευρής), Κωνσταντίδης, Σαπαλίδης, Ραχίμ, Κακός (72' Ταβάρες).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35