social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Άνετα στο Γαλάτσι ο Απόλλων Χαλανδρίου (0-3)

Άνετα στο Γαλάτσι ο Απόλλων Χαλανδρίου (0-3)

Αρχοντική εμφάνιση πραγματοποίησε στο δημοτικό στάδιο Γαλατσίου ο Απόλλων Χαλανδρίου και πήρε τη νίκη με το εμφατικό 3-0 απέναντι στον ΠΑΣ, δίνοντας συνέχεια στη θετική του πορεία στον 4ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ.

Χαρακτηριστικό της άνεσης με την οποία επικράτησαν οι κυανόλευκοι είναι το γεγονός ότι έφτασαν στο γκολ της νίκης από το πρώτο ημίχρονο! Μόλις στο 10ο λεπτό ο Παναγιώτου άνοιξε το σκορ με κοντινό σουτ (0-1), στο 14' ο Παπουτσής με προσωπική ενέργεια και σουτ στο «Γ» πέτυχε το 0-2 και στο 40' ο Τζάκσον με σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3! Με την έναρξη του δευτέρου μέρους οι φιλοξενούμενοι είχαν και δοκάρι σε φάουλ του Νίνου, ενώ στο 65' ο Χαραλάμπους αστόχησε από το σημείο του πέναλτι, στέλνοντας την μπάλα άουτ σε παράβαση που είχε κερδίσει ο ίδιος.

Διαιτητές: Αρβανίτης, Γκούντας-Αναστασόπουλος

ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ (Γιάννης Μητρούσης): Θεοφανίδης, Θωμαΐ (62' Βούλγαρης), Χ. Ραπάι (46' Τσέπας), Κλατζέλης (46' Μπούλαρι), Μπαϊράμι, Γεωργαντώνης, Θεοδωρακάτος, Μανέτας, Μουρελάτος (46' Παπανίκας), Χατζηπαναγιώτης, Α. Ραπάι

ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛ. (Χρήστος Βλάχος): Καλιαμπάκος, Παπαδάκης, Νούσης (62' Πρόξενος), Ψάλλας, Παναγιώτου, Αγκόλλη, Νίνος (80' Βλάχος), Αγγελόπουλος (62' Μπεθάνης), Τζάκσον (80' Λυμπερόπουλος), Χαραλάμπους (68' Παγώνης), Παπουτσής.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35