social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ο Πατρίκιος οδήγησε σε θρίαμβο τη Θύελλα Αγ. Δημητρίου (4-1 τους Αγ. Αναργύρους)

Ο Πατρίκιος οδήγησε σε θρίαμβο τη Θύελλα Αγ. Δημητρίου (4-1 τους Αγ. Αναργύρους)

Με την έλευση του 2023 έβαλε τέλος στο αρνητικό της σερί η Θύελλα Αγ. Δημητρίου και το έκανε με εμφατικό τρόπο!

Η ομάδα του Β. Γιαννόπουλου επιβλήθηκε των Αγ. Αναργύρων, έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Κ.Ε. Πατρίκιο, ο οποίος σημείωσε χατ τρικ σε διάστημα ενός τετάρτου (!) στο δεύτερο ημίχρονο, μετατρέποντας το ισόπαλο 1-1 της ανάπαυλας στο θριαμβευτικό 4-1! Στο 18ο λεπτό ο Τσακόγιωργας άνοιξε το σκορ με θαυμάσιο σουτ από θέση εκτός περιοχής (1-0), όμως λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου μέρους οι φιλοξενούμενοι έφεραν το ματς στα ίσια με σουτ του Γεωργαμλή μετά από σύγχυση στην άμυνα (1-1). Παρά το σοκ, οι γηπεδούχοι έκαναν δικό τους το παιχνίδι, με τον Πατρίκιο να αναλαμβάνει δράση και να «καθαρίζει»! Στο 51' πέτυχε το 2-1 με ανάποδο γυριστό σουτ, στο 60' σημείωσε το 3-1 με κεφαλιά και στο 66' ο 20χρονος άσος βρήκε δίχτυα με πλασέ από πλάγια θέση, έπειτα από απόκρουση του Χανιώτη σε πλασέ του Κουμουνδούρου για το τελικό 4-1!

Διαιτητές: Τσατσούλης, Αθανασόπουλος-Τζέλος

ΘΥΕΛΛΑ ΑΓ. ΔΗΜ. (Βαγγέλης Γιαννόπουλος): Καβακλής, Γ. Πατρίκιος, Αποστολόπουλος (55' Δημητρίου), Κυριαζής, Παπανδρέου, Γαλάνης, Λαγοπάτης, Κουμουνδούρος, Πετράκης, Κ.Ε. Πατρίκιος (86' Τζελέφας), Τσακόγιωργας (78' Σαχμαζίδης)

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ (Χρήστος Πιπίνης): Χανιώτης, Βυζανιάρης, Ζαρκαδούλας, Γενιδογάν, Χαραλάμπου (46' Φωτόπουλος), Γεωργαμλής, Κατσίβελας, Αρβανιτάκης, Πρισιμιτζής (63' Δεσποτόπουλος), Πετανάι, Παπουλίδης (63' Κατσάρας).

 


Σχετικά άρθρα

Ανάσα για Μελίσσια, 0-4 κοντρα στον ΑΟ Βύρωνα

Διπλή ενίσχυση για Χρυσούπολη με Συριόπουλο και Πίνo

ΓΣ Καισαριανής: Γεύμα της διοίκησης προς το ποδοσφαιρικό τμήμα και τα βλέμματα στο ντέρμπι! [pics]

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35