social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Με ανατροπή η Αγ. Ελεούσα, 2-1 την Ανθούπολη

Με ανατροπή η Αγ. Ελεούσα, 2-1 την Ανθούπολη

Παρότι βρέθηκε να κυνηγάει στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο, η Αγία Ελεούσα βρήκε τον τρόπο να κάνει την ανατροπή απέναντι στην Ανθούπολη και να πάρει τη νίκη με 2-1, πλησιάζοντας ξανά την κορυφή στον 2ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑ.

Στο ένα από τα δύο πρωινά ματς της σημερινής (8/1) μέρας, η ομάδα του Ν. Κουνάδη δεν αξιοποίησε την υπεροχή της στο πρώτο ημίχρονο. Αντιθέτως, δέχθηκε πλήγμα από το γκολ που σημείωσε ο Ρεστζόβ στο 26' με κοντινό πλασέ (0-1). Ωστόσο, με ψυχραιμία στο παιχνίδι τους, οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα μέσα σε ένα τέταρτο στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 53' ο Καραδήμας σκόραρε με δυνατό σουτ μετά από προσπάθεια του Κέσκου για το 1-1 και στο 60' ο Μπίκος σημείωσε με πέναλτι που υποδείχθηκε σε ανατροπή του Κρητικού το 2-1, που έμελλε να παραμείνει μέχρι τέλους.

Διαιτητές: Σύψας, Τραντάς-Αναστασόπουλος/Τσιγγέλης

ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ (Νίκος Κουνάδης): Σιφογιαννάκης, Σωτηρόπουλος (56' Α. Μπάκας), Κρητικός, Μαθιούδης, Μπίκος, Λαδένογλου (56' Κατσικογιάννης), Π. Μπάκας (56' Γιαννόπουλος), Κέσκος (78' Πατσατζόγλου), Καραδήμας (82' Τουφεξίδης), Γκουτίδης, Κοπανάς

ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ (Αλέξης Γκλεγκλές): Τσιώσης, Κοσκινάς, Μαρκάκης, Κακιώρης, Δόριζας, Καλογερής (78' Καψάλης), Ρεστζόβ, Πάσσαρης, Ηλιόπουλος, Τζαβάρας (68' λ.τρ. Ρούτσης), Ξυνογαλάς.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35