social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ο Τσερώνης έσωσε τον Κένταυρο Βριλησσίων από την ήττα (1-1 με Κηπούπολη)

Ο Τσερώνης έσωσε τον Κένταυρο Βριλησσίων από την ήττα (1-1 με Κηπούπολη)

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση που έγινε στο γήπεδο Βριλησσίων ανάμεσα σε Κένταυρο και Κηπούπολη, με τις δύο ομάδες να παρουσιάζουν πολύ καλή εικόνα και να μένουν τελικά στο ισόπαλο 1-1, που διαμορφώθηκε λίγο πριν την εκπνοή από τα πόδια του νεοαποκτηθέντος -για τους γηπεδούχους- Τσερώνη!

Αυτή ήταν η πρώτη εντός έδρας απώλεια βαθμών για την ομάδα του Κ. Ρούπτσου, που πάντως απειλήθηκε με ήττα από το αξιόμαχο σύνολο του Χρ. Παλλίδη. Ενδεικτικό είναι πως οι Περιστεριώτες ήταν εκείνοι που προηγήθηκαν στο σκορ στο 70ο λεπτό χάρη σε σουτ του Νένδου. Μάλιστα, λίγα λεπτά μετά απέκτησαν και το αριθμητικό πλεονέκτημα έπειτα από την αποβολή του Γεωργουδάκη με δεύτερη κίτρινη κάρτα! Παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν με την... πλάτη στον τοίχο, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να αποφύγουν την ήττα χάρη σε γκολ που πέτυχε με σουτ από θέση εκτός περιοχής ο -νεοαποκτηθείς από τον Ατρόμητο Μεταμόρφωσης- Τσερώνης (1-1)!

Διαιτητές: Θώμογλου, Γεωργιτσόπουλος-Γκίκας

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΒΡΙΛ. (Κώστας Ρούπτσος): Μανωλάκος, Τσαντήλας, Ταούζης (46' Αργυρόπουλος), Μπούρης, Γεωργουδάκης, Φελέκης, Μανίκας, Δέτσης (90' Τσόγκας), Γκούγκας, Μπαλατσούρας (75' Κολιός), Μπρίλης (60' Τσέρωνης)

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ (Χρήστος Παλλίδης): Γονιδάκης, Σταματογιαννόπουλος, Μπίσκος, Σαββουλίδης, Παούρης, Γκέκας, Τζαρέλλας, Λουκάκης, Μουράτης, Νένδος, Κλωνάρης.

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35