social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Πλώρη» για άνοδο τα Βριλήσσια, «διπλό» με Νεοπεντελικό (1-2)

«Πλώρη» για άνοδο τα Βριλήσσια, «διπλό» με Νεοπεντελικό (1-2)

Άλλο ένα σπουδαίο αποτέλεσμα πέτυχαν τα Βριλήσσια με την έναρξη των υποχρεώσεών τους για το 2023 και ανέβηκαν στην κορυφή του 2ου ομίλου της Β' ΕΠΣΑ, πιστοποιώντας πως -πράγματι- είναι μία ομάδα που έχει τα φόντα να διεκδικήσει την άνοδο!

Η ομάδα του Δ. Λειβαρτζινού πέρασε νικηφόρα από το γήπεδο Μελισσίων, όπου επικράτησε με 2-1 του αξιόμαχου Νεοπεντελικού, έπειτα από ένα συναρπαστικό και αμφίρροπο παιχνίδι. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μόλις στο 5ο λεπτό με κεφαλιά του Κανέλλου (0-1), με τους γηπεδούχους να έχουν τη μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν στο 30', όταν ο Ι. Φάκης νικήθηκε από τον Τζεβελέκη σε εκτέλεση πέναλτι. Με ένα νέο πέναλτι, στο 73ο λεπτό, ήρθε η ισοφάριση, αυτή τη φορά σε εκτέλεση του Καραγιάννη (1-1), όμως τα Βριλήσσια μπόρεσαν να αντιδράσουν και να ανακτήσουν το προβάδισμα στο 80ο λεπτό με πλασέ του Χαλεπλή, που αποτέλεσε τη «χρυσή» αλλαγή για τον νεαρό προπονητή. Οι παίκτες του Νεοπεντελικού είχαν τις ευκαιρίες τους για την ισοφάριση, όμως δεν μετουσίωσαν κάποια από αυτές και, μοιραία, υπέστησαν την ήττα.

Διαιτητές: Χριστοδούλου, Παπαδόπουλος-Κουλοσούσας

ΝΕΟΠΕΝΤΕΛΙΚΟΣ (Δημήτρης Μιχαλόπουλος): Κουτρομάνος, Σαρβανίδης (46' Ψύλλος), Κούκουρας (67' Μαρουλίδης), Πολυδωρόπουλος (86' Χαλίλι), Παππάς, Δ. Φάκης, Κωνσταντάκης (40' Στ. Σαγματόπουλος), Σαγματόπουλος, Καραγιάννης, Ι. Φάκης (86' Ξένος), Λυμπούσης

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ (Δημήτρης Λειβαρτζινός): Τζεβελέκης, Κόκκινος, Γεροντάκης (79' Ελεζάι), Λύκος, Μ. Τσιούμας (60' Δημητρέλος), Μότσιος, Κυριακόπουλος (60' Χαλεπλής), Αραμπατζής, Στ. Τσιούμας (79' Προβίδης), Κανέλλος, Γκιονάι (89' Παπαδόπουλος).

 


Σχετικά άρθρα

Οι διαιτητές του σαββατοκύριακου στην ΕΠΣΑ (2/3/-3-2024)

Έξαλλοι στον Υμηττό με τα... αρπακτικά!

Ξεκινάει σήμερα ο Πανιώνιος Καισαριανής

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35