social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Στον Ήφαιστο Περιστερίου ο Πλατέλλας

Στον Ήφαιστο Περιστερίου ο Πλατέλλας

Σπουδαία μεταγραφική ενέργεια για τον Ήφαιστο Περιστερίου που δείχνει ότι θα κάνει ό,τι μπορεί προκειμένου να κερδίσει την παραμονή στην κατηγορία.

Συγκεκριμένα, η διοίκηση του συλλόγου έκανε κίνηση-ματ καθώς ενέταξε στο δυναμικό της ομάδας μια μονάδα που βρέθηκε στο στόχαστρο αρκετών συλλόγων από την Γ' Εθνική.

Υπό τις οδηγίες του Μπάμπη Λιαιλία θα προπονείται από εδώ και στο εξής ο Ανάργυρος Πλατέλλας.

Ο 26χρονος Κώος ποδοσφαιριστής, αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της δεξιάς πλευράς, με έφεση σε αυτή του πλάγιου δεξιού αμυντικού. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει σημειώσει μέχρι σήμερα αξιοπρόσεκτη καριέρα ως παίκτης, συμμετέχοντας στα Εθνικά πρωταθλήματα με τις ομάδες του. Έχει αγωνιστεί διαδοχικά με τα τμήματα U19 της Καλλιθέας και U20 του Ηρακλή Θεσσαλονίκης, ενώ στη συνέχεια με την ανδρική ομάδα των, ΑΟ Γλυφάδας, ΑΟ Λεβάντε, Ηρακλή Ψαχνών, ΑΠΟ Κερατσινίου, ΑΟ Θήβας, Ιωνικού Νίκαιας, Μαρκό, Παλληνιακού, ΑΟ Μελισσίων και ΑΟ Κασσιόπης Κέρκυρας. 

Όπως γίνεται αντιληπτό από το βιογραφικό του, το νέο απόκτημα των ερυθρόλευκων αναμένεται να ανεβάσει το επίπεδο της ομάδας και να αποτελέσει αξιόπιστη λύση τόσο στο αμυντικό όσο και στο επιθετικό κομμάτι. 

Η ανακοινωση

Ο ΑΠΟ Ήφαιστος Περιστερίου ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Αργύρη Πλατέλλα. Ο 27χρονος αμυντικός με μακρά θητεία στη Γ' εθνική κατηγορία και προηγούμενους σταθμούς τον Ιωνικό, τη Θήβα, την Κέρκυρα, την Ζάκυνθο και τον Α.Ο. Πυλίου Κω, ξεκίνησε τη φετινή σεζόν στα Μελίσσια. Αργύρη καλώς ήρθες στην οικογένεια του Ηφαίστου και να εκπληρώσεις τους στόχους με υγεία.


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35