social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Έχει παλμό ο Βύρωνας, 0-1 εκτός τον Άρη Καλαμακίου

Έχει παλμό ο Βύρωνας, 0-1 εκτός τον Άρη Καλαμακίου

Χρειάστηκε να περάσουν 11 ολόκληρα παιχνίδια προκειμένου ο ΑΟ Βύρωνας να δηλώσει παρών και να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα στον 3ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑ.

Οι βυσσινί έδειξαν ότι έχουν παλμό και ότι θα διεκδικήσουν τις πιθανότητες που έχουν για την παραμονή στην κατηγορία αφού επικράτησαν στο Καλαμάκι του Άρη με 0-1. Το τρίποντο αυτό χαρακτηρίζεται "βάλσαμο" για τους Βυρωνιώτες καθώς "ξεκόλλησαν" από την τελευταία θέση φτάνοντας πλέον τους 4 βαθμούς.

Από την άλλη ,ο Άρης έμεινε στους 11 πόντους και σε περίπτωση που ο Ατρόμητος Μεταμόρφωσης κερδίσει αύριο τότε θα βρίσκεται στην "Επίφοβη" 9η θέση.

Το γκολ που έκρινε το ματς πέτυχε ο Ζαφείρης στο 63', ενώ στο 74' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη για τους γηπεδούχους ο Σπανός. 

ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ (Μιχάλης Λυκερίδης): Λώλος, Κακούτης, Γιουσεφ (46' Λοτσάκης), Διαμαντόπουλος, Χιονης (60' Μαστρακούπης), Προμπονας, Τσερεμεγκλής (60' Οικονόμου), Βασιλειαδης, Τζαης (60' Νούλας), Ελευθεριαδης, Τζιμας (46' Σπανός).

ΑΟ ΒΥΡΩΝ (Ακης Μιχαηλιδης) Τσαλαμάτας, Λιάτσος, Καλαντζής (89' Κουντουριώτης), Κυρμαζογλου, Σκαρωνης, Αναστασιου, Ζαφειρης, Δημος (80' Σταύρου), Δημακης (68' Σπανουδάκης), Τσαβαλιας (80' Καινούργιος), Μπαλαφουτης (89 Σκεμπι).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35