social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ο Πανερυθραϊκός 1-0 τον Ήφαιστο Περιστερίου

Ο Πανερυθραϊκός 1-0 τον Ήφαιστο Περιστερίου

Μετά την ισοπαλία με τον Μικρασιατικό Αστέρα, ο Πανερυθραϊκός πανηγύρισε την πρώτη του νίκη για το 2023 αφού κατέβαλλε την αντίσταση του Ήφαιστου σήμερα το απόγευμα στο 'Φώτης Βαρδαξής' με σκορ 1-0.

Οι κόκκινοι που έφτασαν τους 18 βαθμούς έχοντας ματς περισσότερο από την Δάφνη Παλαιού Φαλήρου, τη Νέα Ιωνία και τη Διάνα πήραν αυτό που ήθελαν από το ματς χάρη σε γκολ του Κάμπα στο 11' με σουτ μέσα από την περιοχή.

Από την άλλη ο Ήφαιστος παρέμεινε σε δύσκολη θέση αφού έφτασε τους 13 βαθμούς γνωρίζοντας την τρίτη συνεχόμενη ήττα του.

Το ματς ήταν κλειστό από άποψη φάσεων αφού ο αγωνιστικός χώρος που βρίσκονταν σε τραγική κατάσταση δεν βοήθησε τις δυο ομάδες.

Διαιτητής ήταν ο Μαχαίρας Ε με βοηθούς τους Ανδρέου και Μημίδη.

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Γιάννης Δημητρίου) Τζαφάι, Σουμελίδης, Μπαλής, Καρδάμης, Βαρκαρώτας (68' Γλυνός), Καμπάς (84' Φραγκάκης), Λουκάς, Απειρανθίτης, Κοντός (63' Κατσιάρας) Αραμπατζής, Μπαμπαλούκας.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Χαράλαμπος Λιαιλίας) Τσούλφας, Βλαχόπουλος (79' Μπαλαρίνης), Πλατέλλας, Κοτούλιας, Καρδάμης, Λιουκας, Αγκολι, Γονης, Μιχαλης (69' Στάμος), Λαγγας, Χιος (53' Κούστας)


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35