social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Επέστρεψε στις επιτυχίες ο Κένταυρος Βριλησσίων, 4-1 το Παγκράτι

Επέστρεψε στις επιτυχίες ο Κένταυρος Βριλησσίων, 4-1 το Παγκράτι

Την πρώτη του νίκη για το 2023 πανηγύρισε ο Κένταυρος Βριλησσίων, κλείνοντας άμεσα την... παρένθεση που άνοιξε την περασμένη εβδομάδα με την ισοπαλία στο ματς με την Κηπούπολη.

Η ομάδα του Κ. Ρούπτσου επιβλήθηκε με 4-1 του Παγκρατίου, σε ένα παιχνίδι που για ένα ημίχρονο παρέμενε αμφίρροπο και ενδιαφέρον. Μάλιστα, οι «ροσονέρι» ήταν εκείνοι που προηγήθηκαν στο σκορ στο 8ο λεπτό! Ο Βασιλειάδης εκτέλεσε πέναλτι που απέκρουσε ο Τικταπανίδης, όμως στην επαναφορά ο ίδιος παίκτης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να ισοφαρίσουν λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου (40'), χάρη σε εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Γκούγκα (1-1). Μέσα σε ένα δίλεπτο στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, οι ποδοσφαιριστές του Κενταύρου «καθάρισαν» το παιχνίδι. Στο 47' ο Μπριλής και στο 48' ο Τσερώνης σκόραραν με πλασέ μετά από ισάριθμα ατομικά λάθη των φιλοξενούμενων, δίνοντας σαφές προβάδισμα στην ομάδα τους, που «σφράγισε» το «τρίποντο» στο 86ο λεπτό με άλλο ένα χτύπημα πέναλτι, αυτή τη φορά από τον Δέτση (4-1).

Διαιτητές: Χριστοδούλου, Τζέλος-Αθανασάκης

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΒΡΙΛ. (Κώστας Ρούπτσος): Τικταπανίδης, Αργυρόπουλος, Ταουζής (35' Δέτσης), Μπουρής, Σαχσανίδης (80' Σταυρόπουλος), Φελέκης, Μανίκας (80' Γεωργιτζόγλου), Τσερώνης, Γκούγκας, Μπαλατσούρας (80' Κολιός), Μπριλής

ΠΑΓΚΡΑΤΙ (Νίκος Ακριτίδης): Αβαγιανός, Παπαθέου, Στεργιόπουλος, Μηνόπουλος, Ντότσικας, Καρούζος (58' Δεληγιάννης), Ακριτίδης, Βασιλειάδης (80' Π. Κωνσταντινίδης), Α. Κωνσταντινίδης (80' Κοκκινασίδης), Κουρουπάκης (80' Σακαλής), Νάνος (58' Νεζίρι).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35