social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σταθερά ψηλά ο Πανερυθραϊκός, 1-2 το μαχητικό Καλαμάκι

Σταθερά ψηλά ο Πανερυθραϊκός, 1-2 το μαχητικό Καλαμάκι

Ντούμπλαρε τις νίκες του το 2023 ο Πανερυθραϊκός που επικράτησε με 1-2 στο Καλαμάκι της ομώνυμης ομάδας.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 0-2 στο σκορ, ωστόσο η μείωση σε 1-2, άγχωσε τους παίκτες του Γιάννη Δημητρίου οι οποίοι στο τέλος πήραν σημαντικό αποτέλεσμα που τους διατηρεί στις υψηλές θέσεις του 1ουο μίλου της Α' ΕΠΣΑ. (2η θεση με 21 ποντους).

Στο 6' ο Αραμπαντζής έκανε το 0-1, με τον Τσορτανίδη στο 35' να έχει δοκάρι σε απευθείας εκτέλεση φάουλ. Στο 66' ο Παπαθανασίου έκανε το 0-2, με τον Σουμελίδη στο 81 να έχει δοκάρι σε κεφαλιά. Στο 82' ο Γιανναράκος μείωσε σε 1-2 και έβαλε τους γηπεδούχους στο παιχίδι. Στο 90+4 οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι όμως ο διαιτητής δεν έδειξε κάτι, ωστόσο, στη συγκεκριμένη φάση Αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Γιανναράκος για διαμαρτυρία.

ΑΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ (Γιάννης Καραϊνδρος) Τουρναβίτης, Γαλιατσάτος (64' Αθανασίου), Καλογερόπουλος, Κίλιας, Κοτόπουλος, Αργύρης (46' Λάιος), Κάλλος, Λεισος (64' Σαραντινος), Ρήγας (73' Σπυράτος), Γιανναράκος, Σιδερας (73' Ζαχαρίου).

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Γιάννης Δημητρίου) Τζαφάι, Σουμελίδης, Τσορτανίδης, Καρδάμης, Μπαλης (65' Βαργαρώτας), Καμπας (46' Νταλένγκα), Λουκας, Απειρανθίτης (90' Κατσάρας), Κοντος (65' Παπαθανασίου), Αραμπαντζης (73' Καραπαναγιωτίδης), Μπαμπαλούκας.

 


Σχετικά άρθρα

Παρελθόν ο Παπουτσής από τον Απόλλωνα Χαλανδρίου

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Αναγνωστόπουλου στον Αθηναϊκό

ΠΑΟ Ρουφ - ΑΟ Χαϊδαριου 2-0 [highlights]

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35