social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Έσπασαν... καρδιές στο Ορφέας Αιγάλεω-Ιεράπολη (1-1)

Έσπασαν... καρδιές στο Ορφέας Αιγάλεω-Ιεράπολη (1-1)

Τον τίτλο του ντέρμπι είχε πριν από τη σέντρα το ματς του Ορφέα Αιγάλεω με την Ιεράπολη και τέτοιο αποδείχθηκε στην πράξη!

Στο ΔΑΚ Αιγάλεω οι δύο ομάδες έμειναν στο ισόπαλο 1-1, με τα δύο γκολ να σημειώνονται στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, προκαλώντας ανεπανάληπτες εναλλαγές συναισθημάτων στους θεατές! Συγκεκριμένα, στο 92ο λεπτό ο Μανιός σκόραρε με σουτ για το 0-1, όμως δύο λεπτά μετά (94') ο Λουμίδης «απάντησε» με σουτ και έσωσε τον βαθμό για τον Ορφέα! Αξίζει να σημειωθεί ότι από το 59ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι αγωνίζονταν με αριθμητικό μειονέκτημα, καθώς αποβλήθηκε απευθείας με κόκκινη κάρτα ο Τσαπουρνής επειδή εξύβρισε τα «Θεία».

Διαιτητές: Δημητρακόπουλος, Αναστασόπουλος-Κρασώνης

ΟΡΦΕΑΣ ΑΙΓ. (Σταύρος Ηλιόπουλος): Μακρής, Φ. Αγγελακόπουλος, Χαρίτος, Μπελιάς, Βουτσινάς, Β. Αγγελακόπουλος (87' Κατσαΐτης), Λουμίδης (95' Αγγελόπουλος), Νεστουράι (46' Ανδρονιώτης), Τριανταφυλλίδης (46' Ζούτας), Κονγκίνη, Λάπας

ΙΕΡΑΠΟΛΗ (Χρήστος Κιούρκος): Μανώλικας, Μπουρδαμής, Βιδάκης (77' Μπόγδανος), Βιτουλαδίτης, Λαγκαδίτης, Μανιός, Τσαπουρνής, Κασιμάτης, Σίντρε (55' Παπανικολάου), Κωνσταντινίδης (87' Μπιάζης), Πετεινάκης (87' Γιαλαμάς).

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35