social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μεταγραφή... ανόδου με Ρεντζή ο Μικρασιατικός Εθνικός Αστέρας!

Μεταγραφή... ανόδου με Ρεντζή ο Μικρασιατικός Εθνικός Αστέρας!

Οι τελευταίες αγωνιστικές στον 1ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑ έδειξαν πως -τελικά- οι αποστάσεις μεταξύ των ομάδων δεν ήταν τόσο σπουδαίες όσο αρχικά είχε εκτιμηθεί με βάση τις μεταγραφικές κινήσεις και τα αρχικά σκορ.

Ο Μικρασιατικός Εθνικός Αστέρας είναι μεν στην πρώτη θέση, έχοντας εκτίσει το ρεπό του, βρίσκεται όμως σε ισοβαθμία με το πεισματικό Χαϊδάρι και μόλις στο +1 από την ισχυρή Διάνα. Προφανώς αυτή η εικόνα οδήγησε και τη διοίκησή του στο συμπέρασμα πως η ενίσχυση του ρόστερ θα ήταν επιβεβλημένη προκειμένου να μην δοθούν... δικαιώματα στους επίδοξους «μνηστήρες» της πρώτης θέσης. Χωρίς να χάνει χρόνο, λοιπόν, η ομάδα της Καισαριανής προχώρησε σε συμφωνία με τον Χάρη Ρεντζή, εκμεταλλευόμενη το γεγονός ότι υπήρξε «χαραμάδα» αποχώρησής του από τον Πανιώνιο, στον οποίο πρόσφερε τις υπηρεσίες του στο πρώτο αγωνιστικό εξάμηνο της φετινής σεζόν. Ο 26χρονος ακραίος επιθετικός δέχθηκε την πρόταση της διοίκησης και έθεσε εαυτόν στα πλάνα του Ηλία Καλοπήτα, έχοντας παραστάσεις που θα φανούν υπερπολύτιμες στο υπόλοιπο της χρονιάς για τους «κυανέρυθρους». Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί και στην ομάδα της Κηφισιάς, με τη σύμπραξή τους να αποτελεί και το εχέγγυο ώστε να συνυπάρξουν ξανά, έστω κι αν αυτό θα συμβεί κάτω από διαφορετική στέγη. Ο Ρεντζής έκανε τα πρώτα του βήματα στα τμήματα υποδομής του Αθηναϊκού, για να μετακινηθεί στη συνέχεια στην Κ20 του Ολυμπιακού και από εκεί στην ΑΕ Ηρακλείου, έως ότου βρεθεί το καλοκαίρι του 2016 στην Κηφισιά, στην οποία έμεινε για μία εξαετία, έχοντας σπουδαία συνεισφορά στην πορεία ανόδου της από την Α' ΕΠΣΑ έως τη Super League 2.

 Η ανακοίνωση

«Ο Μικρασιατικός Αστέρας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του, με τον ποδοσφαιριστή Χάρη Ρεντζή.

 

 

Το νέο μεταγραφικό μας απόκτημα είναι 26 ετών και μπορεί να καλύψει θέση στην δεξιά και αριστερά πλευρά της επίθεσης. Ξεκίνησε την καριέρα του στον Αθηναϊκό και με τις εξαιρετικές του εμφανίσεις προκάλεσε το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Ο Ρεντζής μεταγράφηκε στο Σύλλογο του Πειραιά, όπου και πρωταγωνίστησε στην Κ20 για 2 χρόνια (2013-15). Μετά από μερικά χρόνια αγωνίστηκε στο Ηράκλειο και στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής έχοντας πολύ καλή παρουσία. Μετά από μια πολύ καλή χρονιά μετακινήθηκε στην ομάδα της Κηφισιάς όπου για μια πενταετία έζησε σπουδαίες στιγμές με το συγκεκριμένο σύλλογο βάζοντας το δικό του λιθαράκι στην πορεία της ομάδας.

 

Στο διάστημα παρουσίας του στο σύλλογο των βορείων προαστίων, ο 26χρονος εξτρέμ πανηγύρισε την κατάκτηση ενός πρωταθλήματος ΕΠΣΑ, ενός Κυπέλλου Αθηνών και πρωτάθλημα στην Γ' Εθνική τη σεζόν 2020-2021.

 

Φέτος ξεκίνησε τη σεζόν στον ιστορικό Πανιώνιο με τη φανέλα του οποίου κατέγραψε 8 συμμετοχές σημειώνοντας παράλληλα και 1 γκολ.

 

Με την προσθήκη του Χάρη Ρεντζή στο ρόστερ, η διοίκηση της ομάδας πιστοποιεί τις βλέψεις που υπάρχουν στο club για τη φετινή χρονιά όπου στόχος αποτελεί η άνοδος και η επιστροφή του Αστέρα στις εθνικές κατηγορίες. 

 

Η παρουσία του Χάρη Ρεντζή θα ανεβάσει ακόμη περισσότερο το επίπεδο του Μικρασιατικού Αστέρα αφού πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που με την προσωπικότητα του, το ταλέντο του, την εμπειρία του και τα -αγωνιστικά- χαρακτηριστικά που διαθέτει ως μονάδα θα βοηθήσει την ομάδα μας στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑ.

 

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία!»


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35