social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Καταδίκασε τις ρατσιστικές ιαχές ο ΑΟ Πεύκης - «Αυτοί οι ελάχιστοι δεν μπορούν να είναι μέρος της οικογένειάς μας»

Καταδίκασε τις ρατσιστικές ιαχές ο ΑΟ Πεύκης - «Αυτοί οι ελάχιστοι δεν μπορούν να είναι μέρος της οικογένειάς μας»

Σε άμεση και απερίφραστη καταδίκη του περιστατικού με τις ρατσιστικές ιαχές εις βάρος ποδοσφαιριστή του Άτλαντα Κυψέλης προχώρησε με επίσημη ανακοίνωσή του ο ΑΟ Πεύκης.

Στο σχετικό κείμενο, ο συντάκτης σημειώνει ότι ο σύλλογος των βορείων προαστίων είναι «ανοιχτός και χωρίς αποκλεισμούς για οπαδούς και αθλητές διαφορετικών εθνικοτήτων και κοινωνικών τάξεων», κάνει λόγο για ελάχιστα άτομα που δεν εκπροσωπούν τον σύλλογο, ενώ διατυπώνεται δέσμευση πως αυτοί οι «λιγοστοί εμπλεκόμενοι» θα απομακρυνθούν από την «μπλε οικογένεια του ΑΟ Πεύκης». Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο Α.Ο ΠΕΥΚΗΣ καταδικάζει απερίφραστα τα απαράδεκτα συνθήματα που ακούστηκαν από μεμονωμένους νεαρούς οπαδούς. Ο σύλλογός μας ήταν πάντα ανοιχτός και χωρίς αποκλεισμούς για οπαδούς και αθλητές διαφορετικών εθνικοτήτων και κοινωνικών τάξεων και αυτά τα λιγοστά άτομα δεν μπορούν να αμαυρώσουν την εικόνα εκατοντάδων οπαδών του Α.Ο ΠΕΥΚΗΣ που υποστηρίζουν την ομάδα τους με πάθος και σεβασμό για τους αντιπάλους τους. Τονίζουμε και πάλι ότι δεν μπορούμε να επιτρέψουμε σε κανέναν να συνδέσει τους οπαδούς μας με αυτή τη συμπεριφορά και να αμφισβητήσει τις αξίες μας λόγω αυτών των ελαχίστων που δεν μας εκπροσωπούν. Η απόφασή μας είναι σταθερή και εμφατική. Δεν θα σταματήσουμε μέχρι να διώξουμε τους λιγοστούς εμπλεκόμενους από την μπλε οικογένεια του Α.Ο ΠΕΥΚΗΣ γιατί δεν μπορούν να είναι μέρος της».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35