social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Στην παράταση ο Μικρασιατικός Αστέρας 3-0 εκτός έδρας τον Χαραυγιακό

Στην παράταση ο Μικρασιατικός Αστέρας 3-0 εκτός έδρας τον Χαραυγιακό

Ο Μικρασιατικός Αστέρας ήταν ο μεγάλος νικητής στο άλλο ζευγάρι της προημιτελικής φάσης αφού επικράτησε με 0-3 στην παράταση του Χαραυγιακού στο γήπεδο Ηλιούπολης Β' και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣΑ.

Μετά από ένα ματς με αρκετά καλό ρυθμό οι κόκκινοι φάνηκαν με την ποιότητα τους να καθαρίζουν το ματς στην παράταση έχοντας χάσει στις καθυστερήσει της κανονικής διάρκειας πέναλτι με τον Ραχίμ. Στο 100' ο ίδιος ποδοσφαιριστής πήρε το... αίμα του πίσω αφού με ψηλοκρεμαστό έκανε σουτ έκανε το 0-1, με τον Σαπαλίδη στο 107 με κεφαλιά να σημειώνει το 0-2. Στο 109 ο ίδιος ποδοσφαιριστής πέτυχε το 0-3 με πλασέ.

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ (Αλβέρτος Παπαδάκης) Ζαγαρέλος, Αναστασίου, Ξενάκης, Ανεβλαβής (90+2 Παραπονιάρης), Αναστασόπουλος, Τουγουντζογλου, Παπαδήμας (57' Ρεσούλι), Ταφα (102' Αμπατζής), Ασβεστας, Τσοντάκης (77' Νομικός), Κοζάκης.

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Ηλίας Καλοπήτας) Μιχελής, Κακός (85' Θεοδώρου), Κουτσογκίλας Π., Χρυσανθόπουλος (60' Σμυρνάκης), Μαραγκουδάκης (113' Τσιμπριμανης), Κωνσταντινιδης, Ψαραδέλης (113' Κατηρτζιγιαννόγλου), Σάμιος (10' λ.τρ. Βουτυράς),  Ραχιμ, Βουγιουκλίδης (113' Αδαμάκης). 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35