social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ήταν... Άγιαξ και «καθάρισε» (4-0 τον Άτταλο)

Ήταν... Άγιαξ και «καθάρισε» (4-0 τον Άτταλο)

Με... φόρα από τον θρίαμβο της πρόκρισης στα ημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣΑ την περασμένη Τετάρτη (24/1), ο Άγιαξ Ταύρου πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες φετινές του εμφανίσεις κόντρα στον Άτταλο και επιβλήθηκε με το εμφατικό 4-0, σκορ που αποτυπώνει πλήρως την εικόνα του αγώνα.

Έχοντας μπροστάρηδες στο σκοράρισμα τους Καλαμάτα και Στατήρη που πέτυχαν από δύο γκολ, οι κόκκινοι επικράτησαν κατά κράτος και έφτασαν σε άνετη νίκη απέναντι στην ομάδα της Ν. Φιλαδέλφειας, που φανέρωσε πολλές αδυναμίες και έδειξε πως ήταν ικανή να διεκδικήσει θετικό αποτέλεσμα μόνο όσο παρέμενε απαραβίαστη η εστία της.

Το ματς ξεκίνησε με τρεις αμφισβητούμενες φάσεις μπροστά από την εστία του Κώνστα. Στο 12ο λεπτό ο Καλαμάτας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με πλασέ, όμως ο δεύτερος βοηθός Μπαζακούλας σήκωσε το σημαιάκι του για οφσάιντ και δύο λεπτά μετά (14') ο Στατήρης σκόραρε, όμως ο διαιτητής Κασίδης δέκατα του δευτερολέπτου νωρίτερα είχε διακόψει τη φάση, εκτιμώντας πως ο σκόρερ έκανε επιθετικό φάουλ στον εξερχόμενο γκολκίπερ, σηκώνοντας ψηλά το πόδι για να κερδίσει την κατοχή της μπάλας. Η τριλογία των διαμαρτυριών από πλευράς γηπεδούχων ολοκληρώθηκε στο 25ο λεπτό, όταν ο Καλαμάτας έκανε την προσποίηση από δεξιά στην περιοχή, δέχθηκε μαρκάρισμα και έπεσε στο έδαφος, με τον ρέφερι να δίνει εντολή να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, όμως ο Άγιαξ ευτύχησε να βρει δύο γκολ στο τελευταίο πεντάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου και να πάει στην ανάπαυλα με σαφές προβάδισμα, Στο 41ο λεπτό ο Καλαμάτας σκόραρε με θαυμάσιο πλασέ μετά από γύρισμα από την αριστερή πτέρυγα (1-0) και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Στατήρης έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα με κοντινή κεφαλιά μετά από απόκρουση του Κώνστα σε πρώτη κεφαλιά του Σέχου (2-0).

Στο δεύτερο μέρος και για ένα εικοσάλεπτο ο Άγιαξ προκάλεσε... ασφυξία στον Άτταλο, σημειώνοντας άλλα δύο γκολ και μην επιτρέποντάς του να μπει στο παιχνίδι. Στο 57' ο Καλαμάτας βγήκε απέναντι στον Κώνστα από την κάθετη πάσα του Αναστασόπουλου και τον νίκησε για το 3-0, ενώ στο 62' ο Στατήρης έστειλε από κοντά την μπάλα στον ουραγό τον διχτύων μετά τη σέντρα του Μπαρμπαλιά.

Κάπου εκεί το παιχνίδι «έσβησε», για να ανάψει ξανά από την αδικαιολόγητη ενέργεια του Χασιώτη λίγο πριν την εκπνοή να πάει βίαια σε διεκδίκηση και να κλωτσήσει με δύναμη σε δεύτερο χρόνο αντίπαλο ποδοσφαιριστή. Απειλήθηκε σύρραξη στον αγωνιστικό χώρο, με τους ψυχραιμότερους να προσπαθούν να λειτουργήσουν πυροσβεστικά και τον διιτητή Κασίδη να... μοιράζει κίτρινες κάρτες. Το παιχνίδι συνεχίστηκε για ελάχιστα λεπτά, ακούστηκε το τριπλό σφύριγμα και η ένταση εμφανίστηκε ξανά, με τον διαιτητή να ενημερώνει τον αρχηγό του Άγιαξ, Μαρούση, πως προχώρησε στην αποβολή του Καβαλάρη.

Διαιτητές: Κασίδης, Λιαμπότης-Μπαζακούλας

ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ (Γιάννης Γαζής): Γεωργίου, Χασιώτης, Μαυροβουνιώτης (46' λ.τρ. Καβαλάρης), Μαρούσης, Χ. Σέχου, Παπαευθυμίου (76' Παπακωνσταντίνου), Καλαμάτας (76' Παπαδημητρίου), Δρόσης, Κοτσοβός (61' Μπαρμπαλιάς), Αναστασόπουλος, Στατήρης (66' Μαντζιούτης)

ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ (Γιάννης Σκαρπέλης): Κώνστας, Γεωργόπουλος, Κουτσόπουλος (67' Μπάντα), Πατρινός (63' Νικολάκης), Πανάκης, Δούκας, Καραπάτης (46' Μποζινάκης), Ταμπάκου, Φέκας, Φούντας, Τριάντης (75' Γυφτάκης).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35