social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Νίκη από την... άσπρη βούλα ο Πανερυθραϊκός, 1-0 τον Χαραυγιακό

Νίκη από την... άσπρη βούλα ο Πανερυθραϊκός, 1-0 τον Χαραυγιακό

Με το... αγαπημένο του 1-0 επικράτησε ο Πανερυθραϊκός του Χαραυγιακού για την 14η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Α' ΕΠΣΑ και παρεμεινε στις υψηλές θέσεις της κατάταξης.

Το συγκρότημα του Γιάννη Δημητρίου πήρε το ζητούμενο από το ματς που ήταν οι τρεις πόντοι, αφήνοντας τον Χαραυγιακό (8 β.) στην προελευταία θέση της κατατατξης έχοντας μάλιστα και δυο ματς περισσότερα από τον ΓΣ Καισαριανής (12 β.) που φιλοξενείται αύριο (29/1) στο Ίλιον από τον Ολυμπιακό Λιοσίων.

Όσον αφορά τους ερυθρόλευκους, με το τρίποντο αυτό έφτασαν τους 24 βαθμούς και στην 3η θέση τη Διάνα Ηλιούπολης που αντιμετωπίζει αύριο το Χαϊδάρι στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής.

Το ματς έγινε σε κάκιστο αγωνιστικό χώρο, με τους γηπεδούχους να παίρνουν τη νικη χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σίλντι Νταλένγκα (το κέρδισε ο Απειραθνίτης). 

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Γιάννης Δημητρίου) Τζαφάι, Σουμελίδης, Μπαλής, Καρδάμης, Νταλένγκα (71' Κατσάρας), Τσορτανιδης, Λουκας, Απειρανθίτης, Κοντος (46' Αχαρονιάν), Φραγκακης (67' Αραμπατζής), Μπαμπαλούκας. 

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ (Αλβέρτος Παπαδάκης) Ζαγαρέλος, Κοζάκης, Ξενάκης, Ανεβλαβής, Αναστασόπουλος, Τουγουντζόγλου, Ασβεστάς (79' Παραπονιάρης), Ρεσούλι (79 Τάφα), Νομικος, Τσοντάκης (54' Χρήστου), Τσαβαλιάς. 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35