social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Με Πρισιμιτζή ο Απόλλων Αθηνών/Δάφνη, 2-0 την Ελευθερούπολη

Με Πρισιμιτζή ο Απόλλων Αθηνών/Δάφνη, 2-0 την Ελευθερούπολη

Από μία φορά σε κάθε ημίχρονο σκόραρε ο Απόλλων Αθηνών/Δάφνη και έφτασε σε νίκη με το «καθαρό» 2-0 απέναντι στην Ελευθερούπολη.

Πρωταγωνιστής του παιχνιδιού ήταν ο Πρισιμιτζής, ο οποίος σημείωσε και τα δύο γκολ της αναμέτρησης, σκοράροντας για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι με τη φανέλα της νέας του ομάδας. Στο 9ο λεπτό έκανε το 1-0 μετά από εκτέλεση κόρνερ, ενώ στο 59' διαμόρφωσε το 2-0 με σουτ. Στο 65' ο Τριανταφυλλίδης είδε το σουτ που επιχείρησε να σταματάει στο δοκάρι, με το 2-0 να παραμένει μέχρι τέλους και να διατηρεί τους κυανόλευκους κοντά στην κορυφή του 2ου ομίλου στη Β' ΕΠΣΑ.

Διαιτητές: Πατεράκης, Νάτσιος-Μπόντζος

ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΘΗΝΩΝ/ΔΑΦΝΗ (Θανάσης Αθανασόπουλος): Δράκο, Δούρος (67' Κριπιντήρης), Αμπετινάι, Ασημακόπουλος, Χάσκης, Βλαχονικολέας (73' Ασβάνι), Κορφιάτης (73' Κατσιούρης), Δημητρόπουλος (78' Κόκορης), Πρισιμιτζής (78' Νόκας), Κοφίνης, Τριανταφυλλίδης

ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ (Γιώργος Τζώτζης): Κολονέλος, Μάμαλης, Χαλκιαδάκης, Ψυλλάκης, Φλώρος, Σερδενές (77' λ.τρ. Σμυρνής), Μεσάκου (54' Γκιτάκος), Σταματής (65' Γκλέτζος), Παντελαίος, Χούσος, Παναγόπουλος (65' Τραϊκόπουλος).

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35