social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Από τον Ατρόμητο Μεταμόρφωσης στο Κερατσίνι

Από τον Ατρόμητο Μεταμόρφωσης στο Κερατσίνι

Νέα πρόκληση στην καριέρα του ποδοσφαιριστή του Ατρόμητου Μεταμόρφωσης, Παπασταύρου καθώς μετακινήθηκε στον ΑΠΟ Κερατσινιου.

Ο ικανότατος άσος που χρωστάει πολλά στην ομάδα των βορείων προαστίων και στον προπονητή του Σάκη Βερούτη αποχωρεί για μια νέα πρόκληση με την ομάδα να αναφέρει τα εξης

Ο Ατρόμητος Μεταμόρφωσης ανακοινώνει την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή Γιώργου Παπασταύρου με μεταγραφή στην ομάδα του ΑΠΟ Κερατσινίου που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της ΓΈθνικης κατηγορίας.
Ο Γιώργος(21ετων,μέσος) ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στον σύλλογο από τις αναπτυξιακές ηλικίες φτάνοντας μέχρι την Ανδρική ομάδα, που πέρσι πανηγύρισε την άνοδο στην Α'Κατηγορία έχοντας σημαντικό ρόλο, ενώ φέτος αγωνίστηκε μέχρι και τον σημερινό αγώνα(0-0 με το Περιστέρι)βοηθώντας στην καλή πορεία της ομάδος.
Ο Πρόεδρος, η διοίκηση και οι προπονητές θέλουν να ευχηθούν στον ποδοσφαιριστή καλή σταδιοδρομία με όσες περισσότερες επιτυχιες και ότι η πόρτα του Ατρομήτου θα είναι πάντα ανοικτή για ένα παιδί με το ήθος και τον χαρακτήρα του Γιώργου αφού αντιπροσωπεύει πλήρως τις αξίες του.
Γιώργο καλή επιτυχία και ευχόμαστε να σε καμαρώσουμε ακόμη πιο ψηλά!

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35