social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μοιρασιά στο ντέρμπι για Αγ. Ελεούσα και Αγ. Αναργυρους

Μοιρασιά στο ντέρμπι για Αγ. Ελεούσα και Αγ. Αναργυρους

Η Αγία Ελεούσα δεν κατάφερε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες της στο ντέρμπι του 2ου ομίλου της Α' ΕΠΣΑ μενοντας στο 1-1 με τους Αγιους Αναργύρους.

Στο 24' ο Γκουτίδης με φάουλ σημάδεψε το δοκάρι του Χανιώτη ενώ στο 34' οι γηπεδούχοι φώναξαν για πέναλτι πάνω στον Πατσατζογλου. Στο β' μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν και πάλι δυνατά και προηγήθηκαν  στο 50' με σουτ του Γκουτίδη.

Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και στο 52' ο Πετανάι με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 1-1. Στο 82' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Γενίδογαν για την Ένωση, ενώ στο 89' η Ελεουσα κέρδισε πέναλτι με τον Καραδήμα.

Ο Μπίκος ανέλαβε την εκτέλεση όμως ο Χανιώτης απέκρουσε με το 1-1 να μένει μέχρι τέλους.

ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ (Νικος Κουνάδης) Σιφογιαννάκης, Μπάκας Α., Κρητικός, Κύβελος, Μπίκος, Κατσικογιάννης, Πατσατζογλου (63" Μαζμανίδης), Λαδένογλου (63' Κεσκος), Καραδήμας, Γκουτίδης, Κοπανάς (72' Γιαννόπουλος).

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ (Χρηστος Πιπινης) Χανιώτης, Βυζανιάρης, Ζαρκαδούλας, Παπουλίδης, Γενίδογαν, Γεωργαμλής, Κατσίβελας (54' Χαραλάμπου), Αρβανιτάκης (78' Λουκόπουλος), Δεσποτόπουλος (46' Κωσταδήμας), Πετανάι (87' Χριστοδούλου), Φωτόπουλος.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35