social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Βαθμό χρυσάφι στο Ίλιον ο ΓΣ Καισαριανής (2-2 με τον Ολ. Λιοσίων)

Βαθμό χρυσάφι στο Ίλιον ο ΓΣ Καισαριανής (2-2 με τον Ολ. Λιοσίων)

Συναρπαστικό ματς έγινε στο Δημοτικό Στάδιο Ιλίου εκεί που ο Ολυμπιακός Λιοσίων έμεινε στο 2-2 με τον ΓΣ Καισαριανής για την 14η αγωνιστική.

Οι ερυθρόλευκοι παρότι προηγήθηκαν με 2-0 στο α' μέρος δεν κατάφεραν να κρατήσουν το υπέρ τους σκορ μέχρι τέλους με αποτέλεσμα να χάσουν δυο υπερπολύτιμους βαθμούς.

Από την άλλη για τον ΓΣ Καισαριανής ο βαθμός χαρακτηρίζεται χρυσάφι αν αναλογιστεί κανείς, ότι βάση της εξέλιξης του αγώνα, οι κιτρινόμαυροι ήταν πίσω στο σκορ με 0-2.

Στο 2' μετά από λάθος του Κουμπαρούλη ο Νικολάου με πλασέ έκανε το 1-0, με τον Νησαριώτη στο 24' με κεφαλιά μετά από πάσα με το κεφάλι του Τσάτσα να σημειωνει το 2-0.

Οι δυο ομάδες μπήκαν με 2-0 στα αποδυτήρια με τον ΓΣ Καισαριανής στην επανάληψη να μειώνει στο σκορ στο 72' σε κεφαλιά του Γεωργίου.

Στα τελευταία λεπτά οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για την ισοφάριση, και τη βρήκαν με κεφαλιά του Νίκου στο 90+4'!.  

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΙΟΣΙΩΝ (Νίκος Παπαρούνης) Ανδρεοσόπουλος, Τσιάνος, Λαμπρόπουλος, Σουλοβάρι, Βασιλάκος, Τσάτσα, Χριστόπουλος (80' Βουλωμένος), Γανωτής, Νησαριώτης (87' Μιχαηλίδης), Νικολάου (87' Ζέρβας), Μπριστογιάννης. 

ΓΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ (Μαρίνος Πολυμέρης) Ηρακλής, Σκόρδος (46' Αναστασίου), Μαρίνης (46' Καλατζής), Κουμπαρούλης, Γιαννουλάκης, Καριτζαϊδης, Νικου, Σούλκο (84' Αϊβάζης), Γεωργιου, Σβίγγος (64' Μιράκα), Κασάπης.


Σχετικά άρθρα

Δόξα Βύρωνος: Μέχρι τέλους μια γροθιά

Φοίνικας Περιστερίου: Ημέρες ξεκούρασης και από Δευτέρα... Focus στην Δόξα Βύρωνος

Άρης Οκσίσογλου: «Νωρίς να μιλήσουμε για φαβορί»

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35