social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ηλυσιακός να τον... πιεις στο ποτήρι, 6-0 τον Βύρωνα

Ηλυσιακός να τον... πιεις στο ποτήρι, 6-0 τον Βύρωνα

Καμία αντίσταση δεν συνάντηση ο Ηλυσιακός στο ματς με τον ΑΟ Βύρωνα για τον 3ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑ συνεχίζοντας το αήττητο του σερί αφού επιβλήθηκε με το ευρύ 6-0.

Οι γηπεδούχοι καθάρισαν την υπόθεση νίκη από το α' ημιχρονο αφού οι δυο ομάδες μπήκαν στα αποδυτήρια, με τους κιτρινόμαυρους να προηγούνται στο σκορ με 4-0.

Όσον αφορά τον ΑΟ Βύρωνα, δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα και σε αυτό έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο Ηλυσιακός ήταν ανώτερος σε όλο το ματς και έδειξε ότι βρίσκεται σε άλλο... επίπεδο από την κατηγορία που συμμετέχει.

Στο 10' ο Χριστόπουλος έκανε το 1-0 δίνοντας το προβάδισμα στους γηπεδούχους. Στο 14' ο Ρέτζος διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας, με τον Λέκκα στο 34' να πετυχαίνει το 3-0.

Το σκορ ημιχρονου διαμόρφωσε ο Μαρίνου στο 45'. Στο 61' ήταν η σειρά του Πέτρου Σινομάτι να δει το όνομα του να αναγράφεται στον πίνακα των σκόρερ για το 5-0, με τον Τσέργα στο 64' να δίνει διαστάσεις θρίαμβου στη νίκη του Ηλυσιακού για το τελικό 6-0.  

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Ανδρεας Μαντζουνης) Μπαλασάκης, Τσαραούσης (46' Καρδαρης), Παρασκευόπουλος (67' Παπαδόπουλος), Κούτρας, Ρέτζο, Ταχιράι (67' Τσουρέας), Χριστόπουλος, Τσέργας, Μαρίνου (80' Κασσιανός), Ανχελ (46' Σινοματι), Λέκκας.

ΑΟ ΒΥΡΩΝ (Ακης Μιχαηλιδης) Τσαλαματάς (46' Μπούρος), Τριανταφυλλάκης, Καλατζής, Κυρμαζογλου, Σκαρώνης, Σπανουδάκης, Ζαφείρης (46' Αντωνίου), Δήμος (72' Δημητρακόπουλος), Δημάκης, Μπαλαφούτης (72' Ζάγκας), Σταύρου (46' Γκουτσούλας). 


Σχετικά άρθρα

Γαγάνης: «Ο ερασιτεχνικός αθλητισμός είναι ο τελευταίος τροχός της αμάξης»

ΓΣ Ηλιούπολης: Επιστροφή Γάγγου και το μυαλό στον Πανερυθραϊκό [pics]

Νίκη... επιβίωσης για τον Άγιο Ιερόθεο, 1-0 τον Απόλλωνα Χαλανδρίου

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35