social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Αλληλοεξόντωση» για Διάνα και Χαϊδάρι - Επεισόδια έξω από το γήπεδο με τη λήξη

«Αλληλοεξόντωση» για Διάνα και Χαϊδάρι - Επεισόδια έξω από το γήπεδο με τη λήξη

 Διάνα και Χαϊδάρι έμειναν στο 0-0 στο ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής για τον Α’ όμιλο που φιλοξενήθηκε στο «Ηλιούπολης Β».

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ

Οι δυο ομάδες αλληλοεξόντωσαν τα επιθετικά όπλα και είδαν τον Μικρασιατικό Αστέρα (28β) να ξεφεύγει με δυο βαθμούς από τον «ΑΟΧ» (26β) και τρεις από την Διάνα (25π), ενώ έχει κάνει και το ρεπό του. Παράλληλα, ο Πανερυθραϊκός πλησίασε επικίνδυνα πίσω τους (24π). Μπορεί εντός των γραμμών να ήταν ένα δυνατό ματς, όμως μετά τη λήξη υπήρξαν συμπλοκές οπαδών στους δρόμους και στο πάρκινγκ του γηπέδου. Η αστυνομία θα πρέπει να καταγράψει τα γεγονότα, διότι μπήκαν στη μέση παράγοντες των γηπεδούχων και ποδοσφαιριστές, με κίνδυνο την ζωή τους, για να προστατεύσουν τα αυτοκίνητα τους και να αποκλιμακώσουν την ένταση… (Δεν υπήρχε αστυνομική δύναμη στο γήπεδο).

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι έφθασαν πιο κοντά στο γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Στο 7’ ο Τζίνας έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Αποστολόπουλου, παρά την κόντρα, ενώ στο 9’ ο Καλαματιανός πέταξε την μπάλα έξω σε κακό υπολογισμό του Ζίζηλα. Στην εκτέλεση του κόρνερ, ο Ζώης πήρε την κεφαλιά, η οποία πέρασε οριακά δίπλα από το δοκάρι. Η ανεπανάληπτη ευκαιρία του Καζάκου στο 18’ ήταν εκείνη που θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ, όμως δεν πλάσαρε καλά από κοντά, ενώ στο 20’ από ίδια θέση απείλησε με κεφαλιά ο Ζώης.

Στο 26’ οι «κυανέρυθροι» ζήτησαν πέναλτι και όχι φάουλ εκτός περιοχής, σε ανατροπή του Παληγεώργου από τον Μπακογιάννη (εκτέλεση του Αποστολόπουλου μπλόκαρε ο Τζίνας), ενώ κάρτα για… θέατρο είδε ο Παπαντζίμας στο 34’ από τον διαιτητή Τσατσούλη που έβγαλε αρκετές κίτρινες. Στο 31’ και στο 45+2’ οι Ποντικάκος και Καζάκος αντίστοιχα είχαν ακόμα δυο φάσεις για να «ζορίσουν» τον Καλαματιανό.

Επιστρέφοντας από τα αποδυτήρια, οι δυο ομάδες ήταν πιο «φοβικές», με το μυαλό και στην άμυνα. Ομως, ο Γιάννης Χλωρός είδε τον Γκρέμπι στο 64’ να κλέβει από τον Παπαντζίμα και να χάνει την σπουδαιότερη στιγμή στο παιχνίδι σε κομβικό τετ α τετ αντίστοιχο με του Καζάκου στο 18’. Στο 47’ και ειδικά 90+2’, ο Παληγεώργος αστόχησε από πλεονεκτική θέση για να βρει δίχτυα. Αντίθετα, το σύνολο του Γιάννη Κουσάνα είχε μπλοκαριστεί και πνευματικά, για να φθάσει να απειλήσει με αξιώσεις και τον Λειβαδά -στο ντεμπούτο του-, αλλά τον Καλαματιανό να του λέει «ΟΧΙ» στο 89’.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τσατσούλης Ι., Κολλιάκος Α. - Σαμοΐλης Δ.

ΔΙΑΝΑ ΗΛ. (Γιάννης Κουσάνας): Τζίνας, Πανίδης, Δάρρας, Κατσιάνης, Μπακογιάννης, Μπαρδάκης, Καζάκος (78’ Ευθυμίου), Παπαντζίμας, Ζώης (57’ Λειβαδάς), Φάρος, Ποντικάκος.

ΑΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ (Γιάννης Χλωρός): Καλαματιανός, Γιαννακόπουλος, Καλογερόπουλος, Ζίζηλας, Μπιταξής, Αντωνόπουλος, Ζαχαρίου (79’ Δράμης), Καμπεράι, Παληγεώργος, Αποστολόπουλος, Γκρέμπι.


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35