social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Απόδραση από την Αλεπότρυπα για το Καματερό

Απόδραση από την Αλεπότρυπα για το Καματερό

 Σε ματς θρίλερ κατέληξε ο εκτός έδρας αγώνας με τον Ατλα Κυψέλης, που βρήκε νικητή τον ΠΑΟ Καματερού με γκολ κυριολεκτικά στη τελευταία φάση του αγώνα. Ενός αγώνα που έπρεπε να βρει


νικήτρια την ομάδα μας πολύ νωρίτερα ένεκα της αδιαμφισβήτητης υπεροχής καθώς έπεσε πάνω στην εξαίσια εμφάνιση του τερματοφύλακα Λάτση που έκανε τρεις τρομερές αποκρούσεις.
Το ματς κρίθηκε στο 94’ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Γιώργου Παππά και τους συμπαίκτες του να ξεσπάσουν σε ξέφρενα πανηγύρια. Είχε προηγηθεί φάουλ γέμισμα του Μήτκα και ανατροπή του Καπίρη από τον Ζενέλι που είδε και την κόκκινη κάρτα (2η κίτρινη).

Το ματς ήταν μια διαρκής πίεση των παικτών του Μιχάλη Κάτσικα από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Στο 10’ ο Χαιρετάκης νικήθηκε σε φάση τετ α τετ με τον τερματοφύλακα Λάτση που απέκρουσε το σουτ σε κόρνερ.

Στο 18’ ο Μαυροειδής σε σουτ κεραυνό η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι. Διαρκή σουτ του Γιώργου Παππά, η μπάλα έφευγε δεξιά και αριστερά του τέρματος. Στο 43’ σουτ του Μήτκα από πλάγια θέση η μπάλα βρήκε στο κάθετο δοκάρι.

Η επανάληψη κύλισε στο ίδιο μοτίβο με την υπέροχή του ΠΑΟ Καματερού να είναι καθηλωτική αλλά χωρίς γκολ. Στο 73’ ο Αρναρέλλης «χύμηξε» κατά μέτωπο, παίρνοντας όποιον βρήκε μπροστά του αλλά το εξαίσιο σουτ αποκρούστηκε θαυμάσια από τον Λάτση.

Στο 84’ νεα μοναδική προσπάθεια από τον Κανελλόπουλο και σουτ από καλή θέση αποκρούστηκε και πάλι από το καλύτερο παίκτη του Ατλα, Αλεξάντερ Λάτση.

 

Ώσπου ήρθε η φάση του τελευταίου λεπτού του παιχνιδιού με την ανατροπή του Καπίρη και το πέναλτι του Παππά και λύτρωσε παίκτες και φιλάθλους που χειροκρότησαν την ασταμάτητη προσπάθεια τους να πετύχουν γκολ.

ΑΤΛΑΣ ΚΥΨ.: Λάτσης, Λιβάνιος (76’ Καραφλής), Τσιτσόπουλος, Ζενέλι, Κοσμίδης, Τελάι, Κώης (66’ Χατζίου), Τσαλαβούτας (76’ Μανάι), Νασι Α. (52’ Νάσι Β.), Καβαλιερης, Κοστα (52’ Γεράνης)

ΚΑΜΑΤΕΡΟ: Περίφανος, Παπαϊωάννου, Πιτέλης, Παππάς, Τσουρούλας, Μαυροειδής (87’ Μέτα), Μπινέρι (74’ Κανελλόπουλος), Αρναρέλλης, Τόλιας Μήτκας, Χαιρετάκης (53’ λ.τ Καπίρης)


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35