social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Αντίο» Παπαγγελή στους Τράχωνες - Προ των πυλών του Πανιωνίου!

«Αντίο» Παπαγγελή στους Τράχωνες - Προ των πυλών του Πανιωνίου!

Το επόμενο βήμα στην καριέρα του αναμένεται να κάνει ο Γιώργος Παπαγγελής, ο οποίος θα εξαργυρώσει τις δυο γεμάτες σεζόν του (2021-23) με μια μεταγραφή στον Πανιώνιο!

Για δυόμιση χρόνια τίμησε τη φανέλα των Τραχώνων, ενώ πέρσι είχε ένα πέρασμα ως δανεικός από τον Άγιο Ιερόθεο για 6 μήνες. Σε επίπεδο Ακαδημιών, ο 20χρονος τερματοφύλακας έχει γαλουχηθεί στην ΑΕΚ και στον Πανιώνιο, όπου θα πάρει την ευκαιρία του από τον Νίκο Κούστα, ώστε να πλαισιώσει τους Τάσο Παχατούρα και Θεόδωρο Αντωνόπουλο.

Κατά την αποχώρησή του από τους «κυανόλευκους» του Αλίμου, ο φέρελπις πορτιέρε προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση, ευχαριστώντας προσωπικά όσους τον βοήθησαν σημαντικά στην εξέλιξή του:

«Αρχικά, είμαι πολύ χαρούμενος που η δουλειά και η προσήλωση μου των τελευταίων χρόνων απέδωσαν. Θέλω να ευχαριστήσω του Τράχωνες που μου έδωσαν πριν από 2 χρόνια την ευκαιρία και μου έδειξαν απόλυτη εμπιστοσύνη για να εξελιχθώ και να βοηθήσω την ομάδα στα μέγιστα. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, πρώτα, στον Γιώργο Μανωλιάδη, ο οποίος ήταν δίπλα μου κάθε στιγμή σε ότι χρειάστηκα και του χρωστάω τεράστιο μερίδιο κάθε επιτυχίας, όπως και στον πρόεδρο, κ. Τσιούρη μαζί με τον κ. Δημητριάδη, οι οποίοι κοίταξαν το καλύτερο μέλλον για εμένα πρώτα απ’ όλα. Όπως επίσης και τον κόουτς κ. Τσιμπάκη με την άριστη συνεργασία μας και την πολύ καλή δουλειά που γίνεται καθημερινά στις προπονήσεις μαζί με τον γυμναστή κ. Φώτου. Κλείνοντας, ένα τεράστιο ευχαριστώ στους συμπαίκτες μου έναν, έναν ξεχωριστά για την βοήθεια και την άψογη συνεργασία μας. Ήρθε η ώρα για την πρόκληση του Πανιωνίου και είναι τιμή μου που θα είμαι μέρος της προσπάθειας, ώστε η ομάδα να επιστρέψει εκεί που ανήκει».


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35