social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μεταγραφικό ντεμαράζ στην ΑΕ Πετραλώνων

Μεταγραφικό ντεμαράζ στην ΑΕ Πετραλώνων

Την απόκτηση εννέα ποδοσφαιριστών ανακοίνωσε η ΑΕ Πετραλώνων, σε μία προσπάθειά της να ενισχυθεί για τη συνέχεια στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣΑ.

Στα κυανέρυθρα ντύθηκαν ο 36χρονος μεσοαμυντικός Θοδωρής Κόκκαλης από τον Αττικό, ο 26χρονος μέσος Αγγελος Μακρής από τον Εθνικό Αστέρα, ο 23χρονος αμυντικός Αντώνης Καραβίδας από τη Δάφνη Π. Φαλήρου, ο 36χρονος μέσος Γιάννης Ηλιαδάκης από την Ένωση Θύελλας/Αχιλλέα Κορυδαλλού, ο 31χρονος επιθετικός Χρήστος Γκολφινόπουλος από την Κορωνίδα Γαλατσίου, ο 21χρονος επιθετικός Σπύρος Σουμάκης από τον ΠΟ Ψυχικού (η διοίκηση της ΑΕ Πετραλώνων ευχαριστεί το φίλο σωματείο του ΠΟ Ψυχικού για την παραχώρηση του ταλαντούχου επιθετικού), ο 23χρονος επιθετικός Γιώργος Νίκας από την Προοδευτική Λάρυμνας, ο 19χρονος μεσοεπιθετικός Γιώργος Καμηλάκης, από τη Ένωση Θύελλα Καμίνια Χανίων και ο 19χρονος επιθετικός Παναγιώτης Κακαλέτρης από τον Παλληνιακό. Συνολικά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου η ΑΕ Πετραλώνων απέκτησε 11 νέους παίκτες, καθώς ήδη έχει ανακοινωθεί η μεταγραφή του Χρήστου Κοθρά και του Γιώργου Γερακάρη.

Από την άλλη, αποδεσμεύτηκαν από τον σύλλογο οι Μαγαλιός, Τζάνες, Παναγιωτόπουλος και Θεοδώρου, στους οποίους η διοίκηση της ομάδας ευχήθηκε καλή συνέχεια.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35