social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Χάνει έδαφος ο Χολαργός Ι Σημαντικός βαθμός για τον Βύρωνα

Χάνει έδαφος ο Χολαργός Ι Σημαντικός βαθμός για τον Βύρωνα

Πολύτιμο έδαφος στην προσπάθεια που κάνει για την διεκδικήσει του πρωταθλήματος έχασε ο Χολαργός στην Εργάνη αφού έμεινε στο 0-0 με τον ΑΟ Βύρωνα.

Αντίθετα το αποτέλεσμα χαρακτηρίζεται απόλυτα επιτυχημένο για τους βυσσινί που δείχνουν μεταμορφωμένοι το 2023, ελπίζοντας στην παραμονή έχοντας μάλιστα μεγάλες πιθανότητες. 

Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι ο αντίπαλος βρέθηκε σε πολύ κακή ημέρα και πήραν έναν πολύ σημαντικό βαθμό που θα τους βοηθήσει στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Όσον αφορά τον Χολαργό, θα περιμένει το αποτέλεσμα του Ηλυσιακού αύριο στο Βύρωνα στο ματς με τον Αθηναϊκό για να δει εάν οι κιτρινόμαυροι ξεφύγουν, αφού σε περίπτωση νίκης η διαφορά που θα χωρίζει τις δυο ομάδες θα είναι 8 βαθμούς (Ο Ηλυσιακος θα εχει ματς περισσότερο).

ΑΟ ΒΥΡΩΝ (Άκης Μιχαηλίδης) Τσαλαματας, Τριανταφυλλάκης, Καλατζης, Κυρμαζογλου, Σκαρωνης, Σπανουδάκης, Ζαφειρης, Δήμος (90+4' Ζάγκας), Δημάκης (72 Δρακας), Μπαλαφούτης (90+3' Δημητρακόπουλος), Γκουτσούλας (82' Βελισσαρόπουλος). 

ΧΟΛΑΡΓΟΣ (Γιώργος Τσαμόπουλος) Μολφέσης, Κορφιάτης, Τσαγκαρης, Μιχελής, Βλασσόπουλος, Τσίρος (71' Μυλωνάς), Μπολης (46' Κομνηνός), Μπαλαχτσής, Κετσετζογλου, Πιπερας (61' Κοντογιάννης), Τσιαντης (46' Σκούμας)


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35