social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Φοβερή η Αθηναΐδα, πέρασε -και- από το Ίλιον (0-1)!

Φοβερή η Αθηναΐδα, πέρασε -και- από το Ίλιον (0-1)!

Ούτε στο Ίλιον σταμάτησε η ξέφρενη πορεία της Αθηναΐδας στον 1ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ!

Η ομάδα της Κυψέλης πέρασε νικηφόρα από μία δύσκολη έδρα, επικρατώντας με 1-0 του μαχητικού και ισχυρού ΑΟ Ιλίου, σημειώνοντας παράλληλα την πέμπτη συνεχόμενη νίκη της σε ισάριθμες υποχρεώσεις μέσα στο 2023! Το «χρυσό» γκολ σημειώθηκε στο 68ο λεπτό από κεφαλιά του Πανάκη μετά από εκτέλεση κόρνερ του Φρατζέσκου (0-1). Κατά τα άλλα, έγινε ένα δυνατό και μοιρασμένο παιχνίδι στη μεγάλη του διάρκεια, με τους φιλοξενούμενους να έχουν κάποιες στιγμές για γκολ και τους γηπεδούχους να μην καταφέρνουν να απειλήσουν επί της ουσίας. Αξιοσημείωτο, επίσης, είναι το γεγονός ότι, παρά την κρισιμότητα του αγώνα, τόσο η συμπεριφορά των δύο ομάδων, όσο και η διαιτησία του Περράκη, «άγγιξαν» το άριστα!

Διαιτητές: Περράκης, Βλατάκης-Κούλης

ΑΟ ΙΛΙΟΥ (Ανδρέας Νάστος): Αδαμόπουλος, Κιτσώνης, Τζώρτζης, Δαούτης, Ασφής, Ζήκος, Γιώτης, Παπαδημητρίου (84' Μπάμη), Φούρλας, Λερούτσος, Κορωνιός (46' Ζούκας)

ΑΘΗΝΑΪΔΑ (Μάκης Ραφαηλίδης): Καββαδίας, Κοντής, Πράσσος, Βογατσάς, Μήτση (59' Λούλο (86' Βαγγέλης)), Κανδαλέπας, Ντιντίφας (88' Χούτας), Τζουρμανάς, Πανάκης, Φίλος, Φρατζέσκος.

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35