social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τεράστιο «διπλό» η Αγ. Ελεούσα, 2-0 τον Άγ. Θωμά

Τεράστιο «διπλό» η Αγ. Ελεούσα, 2-0 τον Άγ. Θωμά

Νίκη από εκείνες που οδηγούν ομάδες σε κατακτήσεις τίτλων πέτυχε σήμερα (5/2) το απόγευμα η Αγία Ελεούσα, πιστοποιώντας πως είναι έτοιμη να διεκδικήσει την πρώτη θέση στον 2ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑ.

Κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες και απέναντι σε έναν φορμαρισμένο αντίπαλο, όπως ο Άγιος Θωμάς, που μετρούσε εννέα συνεχόμενα παιχνίδια αήττητος, η ομάδα της Αγ. Βαρβάρας πέτυχε τεράστιο «διπλό» με σκορ 2-0 στο γήπεδο Γουδή και διατηρήθηκε σε απόσταση... βολής από τα πρωτοπόρα Σούρμενα.

Στο πρώτο ημίχρονο οι κυανόλευκοι είχαν την υπεροχή και τις καλύτερες στιγμές στο παιχνίδι, τις οποίες ωστόσο δεν μπόρεσαν να αξιοποιήσουν. Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι, όμως με την πάροδο του χρόνου οι φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν ξανά και ευτύχησαν να πάρουν το προβάδισμα, αξιοποιώντας ένα δυναμικό δεκάλεπτο. Στο 65' ο Καραδήμας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με κοντινό πλασέ, όμως νωρίτερα ο πρώτος βοηθός Μητροφάνης είχε σηκώσει το σημαιάκι, «συλλαμβάνοντάς» τον σκόρερ σε θέση οφσάιντ. Δύο λεπτά μετά (67'), όμως, η Αγ. Ελεούσα μετουσίωσε την υπεροχή της και πήρε κεφάλι στο σκορ χάρη σε κοντινό πλασέ του Κρητικού. Στην επόμενη φάση, μάλιστα, ξανά μετά από δύο λεπτά (69') ο Κέσκος είδε το σουτ που επιχείρησε να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι, χάνοντας την ευκαιρία να «κλειδώσει» εκεί το «τρίποντο». Αυτό συνέβη στο 88', με τον Καραδήμα να ολοκληρώνει με άψογο τρόπο αντεπίθεση των φιλοξενούμενων και με πλασέ να γράφει το 0-2.

Αξιοσημείωτο είναι πως τη στιγμή των πανηγυρισμών ακούστηκε από ποδοσφαιριστή των φιλοξενούμενων υβριστική φράση, γεγονός που όξυνε ακόμη περισσότερο την ήδη ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα που υπήρχε στην εξέδρα των γηπεδούχων. Μάλιστα, για λίγα λεπτά υπήρξε και σύρραξη στον αγωνιστικό χώρο μεταξύ των ποδοσφαιριστών και ανθρώπων των δύο πάγκων, η οποία ωστόσο εξομαλύνθηκε χάρη στην παρέμβαση των ψυχραιμότερων. Προς διάψευση όσων εκτιμούσαν το αντίθετο, η επανέναρξη του αγώνα βρήκε την Αγία Ελεούσα να συνεχίζει με έντεκα ποδοσφαιριστές στο παιχνίδι. Από την άλλη, ο Άγιος Θωμάς έμεινε με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Μαλάι με απευθείας κόκκινη κάρτα, την οποία αντίκρισε για τη συμπεριφορά του στη σύρραξη. Επί της ουσίας, ο διαιτητής Τσουκαλάς σφύριξε την επανέναρξη για να δώσει... τέλος στο ματς, χωρίς να κρατήσει λεπτά καθυστερήσεων.

Διαιτητές: Τσουκαλάς, Μητροφάνης-Γαλάνης

ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ (Στέφανος Σοϊλεμές): Πετράκης, Κουζέλης (46' Νικάκης), Μπόκος (77' Βαϊόπουλος), Χαντζής, Παπαζαφειρόπουλος, Ζαρκαδούλας (77' Βάρφη), Τζώρτζης, Τσινιάς (82' Μαλάι), Γεωργογιάννης, Τσιγαρίδας (82' Μάκο), Κολοβός

ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ (Νίκος Κουνάδης): Σιφογιαννάκης, Γεωργόπουλος (46' Μαζμανίδης), Κρητικός, Κυβέλος, Μπάκας, Κατσικογιάννης, Πατσατζόγλου (69' Μαθιούδης), Λαδένογλου (59' Κέσκος), Τουφεξίδης (59' Καραδήμας), Γκουτίδης, Κοπανάς (71' Γιαννόπουλος).

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35