social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Έπεσαν με... φόρα πάνω στον Βύρωνα οι Τράχωνες (7-0)

Έπεσαν με... φόρα πάνω στον Βύρωνα οι Τράχωνες (7-0)

Το δεύτερο πιο ευρύ σκορ του 3ου ομίλου, μετά από εκείνο του Ηλυσιακού κόντρα στον Αθηναϊκό (8-0), σημειώθηκε σήμερα (11/2) στο γήπεδο Αλίμου, όπου οι Τράχωνες επιβλήθηκαν με το εντυπωσιακό 7-0 του Βύρωνα.

Οι κυανόλευκοι, αποδίδοντας κατά διαστήματα ωραίο ποδόσφαιρο, είχαν την υπεροχή σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, πετυχαίνοντας να τη μετουσιώσουν κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, φτάνοντας σε ένα αποτέλεσμα που είναι σαφώς «βαρύ» για τους φιλοξενούμενους. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι μέχρι το 67ο λεπτό το σκορ παρέμενε στο 2-0, ενώ στο 58' οι «βυσσινί» είχαν χάσει ευκαιρία για να μειώσουν και να μπουν στο παιχνίδι.

Αφού πρώτα απείλησε σε ορισμένες περιπτώσεις, η ομάδα του Α. Τσιμπάκη άνοιξε το σκορ στο 27'. Ο Τσαλαματάς απέκρουσε το σουτ που επιχείρησε ο Τσιούρης και ο Πλούμης, ερχόμενος από ελεγχόμενη θέση, πλάσαρε για το 1-0. Στο 37' οι γηπεδούχοι εδραίωσαν το προβάδισμά τους όταν ο Δημογιάννης έκανε το παράλληλο γύρισμα και ο Σπανουδάκης, προ του Πλούμη, έστειλε την μπάλα στην εστία της ομάδας του, στην προσπάθειά του να απομακρύνει (2-0). Στο 38' ο Πλούμης «σημάδεψε» το οριζόντιο δοκάρι, για να φτάσουμε στο τελευταίο εικοσιπεντάλεπτο, όπου η ομάδα του Βύρωνα υπέστη κατάρρευση! Στο 67' ο Πλούμης πέτυχε το πιο όμορφο γκολ της αναμέτρησης με υπέροχο σουτ από θέση εκτός περιοχής (3-0), με τους Τράχωνες να σημειώνουν τρία γκολ με ισάριθμα πέναλτι σε διάστημα ενός τετάρτου! Στο 69' ο Τσαλαματάς υπέπεσε σε πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Πλούμης ένα λεπτό μετά (70') για το 4-0, στο 78' ο Λιάτσος σταμάτησε την μπάλα πάνω στη γραμμή με το χέρι, αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα και ο Φωστέρης εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που -ευλόγως- δόθηκε για το 5-0, ενώ στο 83' ο Φωστέρης κέρδισε πέναλτι, το οποίο αξιοποίησε ο Τσιούρης για το 6-0. Το... κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Δεμενόπουλος στο 85' με σουτ, στο οποίο η μπάλα πήρε καμπύλη και «κρέμασε» τον γκολκίπερ του Βύρωνα.

Διαιτητές: Αρβανίτης, Καφρίτσας-Αργυριάδης

ΤΡΑΧΩΝΕΣ (Αντώνης Τσιμπάκης): Ευαγγέλου, Πρόι, Καραμπάτσης, Στεφανής, Γιατράς, Κούτρας, Τσιούρης, Μανωλιάδης (62' Κικίδης), Πλούμης (71' Φωστέρης), Δημογιάννης (80' Δεμενόπουλος), Καραγιάννης (79' Φίκιρης)

ΑΟ ΒΥΡΩΝ (Άκης Μιχαηλίδης): Τσαλαματάς, Τριανταφυλλάκης (65' Λιάτσος), Καλαντζής, Κυρμάζογλου, Σκαρώνης, Σπανουδάκης, Ζαφείρης (82' Δημητρακόπουλος), Δήμος, Δημάκης (65' Βελισσαρόπουλος), Μπαλαφούτης (82' Δρακάς), Γκουτσούλας (82' Σκέμπι).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35