social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ξανά... μοιρασιά για Λαύρα και Φοίνικα (0-0)

Ξανά... μοιρασιά για Λαύρα και Φοίνικα (0-0)

Ίδιο αποτέλεσμα με εκείνο στο ματς του πρώτου γύρου, είχαν οι προσπάθειες των ποδοσφαιριστών της Λαύρας Αργυρούπολης και του Φοίνικα Περιστερίου σήμερα (11/2) το απόγευμα.

Οι δύο ομάδες έμειναν στη «λευκή» ισοπαλία (0-0), καθώς δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν κάποια από τις ευκαιρίες που δημιούργησαν. Οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που έψαξαν περισσότερο το γκολ, μια και είναι η ομάδα που κυνηγά την άνοδο μέσα από τον 3ο όμιλο της Β' Κατηγορίας. Μάλιστα, στο 34' είχαν και δοκάρι σε σουτ του Αθανασάκη από θέση εκτός περιοχής. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι στάθηκαν καλά στον αγωνιστικό χώρο και στο τέλος πρόσθεσαν άλλον έναν βαθμό στη συγκομιδή τους.

Διαιτητές: Μπαϊρακτάρης, Βαμβακάς-Τζέλος

ΛΑΥΡΑ ΑΡΓ. (Γιάννης Χατζηράπτης): Γουλής, Φωτουλάκης, Μυλωνίδης, Τσαπατσάρης, Πολυμερόπουλος, Κολάι, Κουλουρίδης (79' Γκίκα), Τρουλλινός, Τρυφωνίδης (90' Πάσσα), Κωτσαλάς, Σημαιάκης

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΡΙΣΤ. (Στάθης Πανακούλιας): Παπαδιώτης, Ανδριανάκος (51' Διονάτος), Ηλιόπουλος (78' Παπανικολάου), Λάσκαρης, Αναγνωστόπουλος, Γιαταγανάκης, Λαγός, Δήμος, Μάζης, Καλύβας (78' Καραλής), Αθανασάκης (58' Χαλικιάς)

 


Σχετικά άρθρα

Ηρακλής Περιστερίου: Παραίτηση Πούλου- Σε αναζήτηση προπονητή οι «μπλε»

Υποδοχή ηρώων στο Ρουφ [vid]

Ιασονας - Χαλανδρι 0-5 [highlights]

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35