social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μεγάλη εμφάνιση για τους Ίωνες Αλίμου και 2-0 το Καματερό

Μεγάλη εμφάνιση για τους Ίωνες Αλίμου και 2-0 το Καματερό

Μετά από δυο αγωνιστικές, οι Ίωνες Αλίμου επέστρεψαν στις νίκες αφού επικράτησαν με 2-0 του Καματερού, έφτασαν τους 30 βαθμούς και διατήρησαν την επαφή τους με την πρώτη τριάδα.

Οι γηπεδούχοι απέδωσαν κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο ενώ αν ήταν πιο τυχεροί στην τελική προσπάθεια θα μπορούσαν να είχαν πετύχει περισσότερα τέρματα.
Στο 8' ο Περήφανος ανέτρεψε με τα πόδια τον Δημητρακόπουλο και ο διαιτητής Χριστοδούλου έδειξε πέναλτι, που το εκτέλεσε εύστοχα ο ιδιος παίκτης. 

Το τέρμα αυτό έδωσε φτερά στους γηπεδούχους που έκαναν 2-0 τα τέρματα τους στο 13'. Ο Φερρατσάκου επιχείρησε συρτο σουτ απο το ύψος της μεγάλης περιοχής, η μπάλα κόντραρε σε πόδι αμυντικού και τις άλλαξε λίγο πορεία με αποτέλεσμα να νικήσει και πάλι τον Περήφανο (13').

Στην συνέχεια πήρε κατοχή η ομάδα του Καματερού χωρίς να μπορεί να διασπάσει την άμυνα των γηπεδούχων. Αξιόλογες φάσεις το σουτ του Μπινέρι στο 33' και το διαγώνιο σουτ του Αθανασίου στο 41' που απέκρουσε ο Περήφανος.

Στο β' ημίχρονο το ματς κύλισε στον ίδιο ρυθμό με τους παίκτες να μην μπορούν να βρούν διαδρόμους να διασπάσουν την άμυνα του Αλίμου. Οι Ιωνες είχαν ενα καλό δεκάλεπτο στο διάστημα 58'-68' όπου έχασαν τρείς ευκαιρίες με τους Φερρατσάκου στο 58', Ντογκάνι στο 59' και Γκέζο στο 68'.

 

ΙΩΝΕΣ ΑΛΙΜΟΥ (Βαγγέλης Φωτουλάκης): Τζιβέλεκης, Κανάκης, Ζήσης, Αναστάσιου, Νικήτας, Δημόπουλος, Αθανασίου (93' Λαζάρου), Δημητρακόπουλος, Φερρατσάκου, Ντογκάνι (73' Ψαρράς), Γκέζος (88' Παπαδόπουλος)

ΚΑΜΑΤΕΡΟ (Μιχάλης Κάτσικας): Περήφανος, Παπαιωάννου, Πιτέλης, Παππάς, Τσουρούλας, Μαυροειδής (79' Ανδριτσόπουλος), Μπινέρι (79' Μέτα), Αρναρέλλης, Κανελλόπουλος (63' Χαιρετάκης), Σιατούνης (46' Καπίρης), Τόλιας


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35