social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Παπαρούνης: Αν βρούμε βαθμούς, «αγγίζουμε» τον πρώτο στόχο...

Παπαρούνης: Αν βρούμε βαθμούς, «αγγίζουμε» τον πρώτο στόχο...

Στη σημασία του αγώνα της Κυριακής (19/2) με τη Διάνα Ηλιούπολης, αλλά και στην πολύ καλή κατάσταση που βρίσκεται ο Ολυμπιακός Λιοσίων εδώ και κάποιες εβδομάδες, αναφέρθηκε ο Νίκος Παπαρούνης στην επικοινωνία που είχε το Soccerlive μαζί του.

Ο έμπειρος τεχνικός εκτίμησε πως η ομάδα του θα υπερκεράσει τα εμπόδια που υπάρχουν από τα αγωνιστικά προβλήματα και υπογράμμισε ότι ενδεχόμενο θετικό αποτέλεσμα θα φέρει τους ερυθρόλευκους μια... ανάσα από την επίτευξη του πρωταρχικού στόχου, που είναι η παραμονή στην Α' ΕΠΣΑ.

«Καταφέραμε να μείνουμε για έκτο παιχνίδι αήττητοι με το διπλό στη Δάφνη, το οποίο ήταν σημαντικό όσον αφορά και την ψυχολογία μας για τη συνέχεια. Στο ποδόσφαιρο, όμως, η χαρά και η λύπη κρατούν μονο 24 ώρες. Από την επόμενη μέρα, κιόλας, σκεφτόμαστε το ματς με τη Διάνα, που είναι πάρα πολύ δύσκολο. Πρόκειται για μία πολύ καλή ομάδα, δέχεται δύσκολα γκολ, το είδαμε μάλιστα και με ομάδα ανώτερης κατηγορίας στο κύπελλο στην οποία έβαλε δύσκολα (σ.σ. Αγία Παρασκευή)» σχολίασε αρχικά ο έμπειρος προπονητής και πρόσθεσε: «Είμαστε υποχρεωμένοι, αγωνιζόμενοι στην έδρα μας, να κοιτάξουμε τα αδύναμα σημεία του αντιπάλου, να ποντάρουμε στα δυνατά δικά μας και να διεκδικήσουμε το θετικό αποτέλεσμα. Αντιμετωπίσαμε κάποια προβλήματα με τραυματισμούς, έχουμε και την τιμωρία του Χριστόπουλου, όμως θα βρούμε λύσεις εκ των έσω. Όποιος κληθεί να αγωνιστεί, θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό».

Στον επίλογό του, ο Ν. Παπαρούνης ανέφερε: «Είχα πει στα παιδιά από την πρώτη μέρα ότι θεωρώ πως είχαν αδικήσει τους εαυτούς τους. Έχουμε καταφέρει να πλασαριστούμε στην 5η θέση και μπορούμε να πάμε ακόμη ψηλότερα! Πιστεύω ότι θα γίνει ένα παιχνίδι που θα το ευχαριστηθεί ο κόσμος, ανάμεσα σε δύο ομάδες που δεν έχουν να κρύψουν κάτι. Εύχομαι στο τέλος να κερδίσουμε εμείς! Αν βρούμε βαθμούς σε αυτό το παιχνίδι, θα 'αγγίξουμε' τον πρώτο στόχο, που είναι η παραμονή, με δεδομένο ότι η ομάδα βρισκόταν σε θέση μπαράζ όταν την ανέλαβα».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35