social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Δεύτερη τεράστια ανατροπή για το Χαϊδάρι και παραμονή στην κορυφή, 2-1 τον Ήφαιστο

Δεύτερη τεράστια ανατροπή για το Χαϊδάρι και παραμονή στην κορυφή, 2-1 τον Ήφαιστο

Όταν κάνεις δεύτερη ανατροπή μια εβδομάδα μετά το μεγάλο διπλό επί του Μικρασιατικού και μάλιστα στα τελευταία λεπτά, τότε δείχνει ότι η ομάδα που έχεις δημιουργήσει έχει πίστη για το αποτέλεσμα και είναι γεννημένη για τα δύσκολα.

Αυτό το απέδειξε για ακόμη μια φορά φέτος το Χαϊδάρι που παρότι βρέθηκε να χάνει με 0-1 από τον Ήφαιστο, πίεσε στην επανάληψη, δημιούργησε ευκαιρίες και στο τέλος δικαιώθηκε αφού έκανε την ανατροπή και πήρε ένα σπουδαίο τρίποντο παραμένοντας στην κορυφη του 1ου ομιλου της Α' ΕΠΣΑ.

Στο 15' ο Καρδάμης πάγωσε το "Τάκης Χαραλαμπίδης" για το 0-1, με τον Παληγεώργο στο 50' να κάνει το 1-1 και τον Γκρέμπι στο 88' να γραφει το τελικό 2-1. 

Στο 75' ο Ήφαιστος πέτυχε γκολ με τον Ζέρβα όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ, ενώ στο 60' το Χαϊδάρι θεωρεί ότι η μπάλα πέρασε τη γραμμή παρότι ο Πλατέλλας απομάκρυνε. 

ΑΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ (Γιάννης Χλωρός) Καλαματιανός, Τζανιδάκης (66' Κατσάρας), Μπιταξής, Ζίζηλας, Καλογερόπουλος (84΄Μάκρας), Τσιούλος, Γιαννακόπουλος (75' Ζαχαρίου), Καμπεράι (66' Βλαχόπουλος), Παληγεώργος, Αποστολόπουλος, Γκρέμπι.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ (Χαράλαμπος Λιαιλίας) Καραγκούνης, Πλατέλλας, Σταύρου, Αγοραστός, Καρδάμης, Λιούκας, Χίος (60' Γκολφινόπουλος), Γονης (76' Κρεμίτσας), Ζερβας, Λάγγας (76' Κούστας), Ζελέκου (46' Κοτούλιας)


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35