social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Εικοσάλεπτη διακοπή στο Ηράκλειο και σπουδαίο διπλό για τον Χολαργό, 1-2

Εικοσάλεπτη διακοπή στο Ηράκλειο και σπουδαίο διπλό για τον Χολαργό, 1-2

Μια από τις δυσκολότερες αποστολές που είχε μπροστά του ο Χολαργός ήταν να ξεπεράσει το εμπόδιο του Ηρακλείου, καθώς οι νερατζούρι στο γήπεδο του Πρασίνου Λόφου αποτελούν επικίνδυνη ομάδα για τον εκάστοτε αντίπαλο. 

Παρά την κρισιμότητα του αγώνα, η ομάδα του κ. Γιώργου Τσαμόπουλου έδειξε χαρακτήρα και πήρε ένα σπουδαίο τρίποντο αφού επικράτησε με 1-2 και παρέμεινε στο -3 από τον Ηλυσιακό που φιλοξενείται αύριο στην Μεταμόρφωση από τον Ατρομητο.

Παντως, το ματς επισκιάστηκε από το τροχαίο ατύχημα που έγινε εκτός γηπέδου και ενώ το ρολόι έγραφε 70'.

Από τη στιγμή που υπήρξε έντονη κινητικότητα εκτός γηπέδου, ο γιατρός του αγώνα έτρεξε να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες στην περιοχη του συμβάντος, με αποτέλεσμα το ματς να διακοπεί και να ξεκινήσει μετά από 20'. 

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι στο 15' ο Νίκος Κετσετζόγλου έκανε το 0-1 με κεφαλιά, όμως οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν θεωρώντας ότι υπήρξε οφσάιντ στη φάση.

Οι παίκτες του Λευτέρη Αλεξάκη αντέδρασαν στο 41' και ισοφάρισαν με τον Σταυρογιάννη σε 1-1.

Το τέρμα αυτό δεν πτόησε τους κυανόλευκους του Γιώργου Τσαμόπουλου που λίγο πριν το τέλος του α' μέρους κατάφεραν να πάρουν και πάλι το προβάδισμα με τον απόλυτο πρωταγωνιστή του αγώνα, τον Νίκο Κετσετζόγλου.

Ο πολύπειρος επιθετικός κατάφερε λίγο πριν πάνε οι ομάδες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα να σημειώσει το 1-2, που έμεινε μέχρι τέλους, χαρίζοντας στους γηπεδούχους ένα σπουδαίο τρίποντο.

Με την έναρξη του β' μέρος αμυντικός του Ηρακλειου σημάδεψε άθελα του το δοκάρι της εστίας του Ντάλα. 

ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Λευτέρης Αλεξάκης) Ντάλλας, Παρασκευάς, Χαβενετίδης, Καλιακούδας, Ανδρέου (55' Τηλιγάδας), Βλάχας, Ηλιακίδης (71' Αναστόπουλος), Χρήστου, Σταυρογιάννης, Μπάτσι (74' Βώτσιος), Μπότης.

ΧΟΛΑΡΓΟΣ (Γιώργος Τσαμόπουλος) Μολφέσης, Τσάγκαρης, Γαλατης, Μιχελης, Βλασσόπουλος, Τσίρος, Κοντογιάννης (89' Πιπεράς), Μπαλαχτσής, Κετσετζόγλου, Ξυδης (80' Μπόλης), Σκουμας (89' Κομνηνος)


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35