social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Με το... πόδι στο γκάζι η Αθηναΐδα, προσπέρασε και την Κοψαχείλα (0-1)

Με το... πόδι στο γκάζι η Αθηναΐδα, προσπέρασε και την Κοψαχείλα (0-1)

Το ένα μετά το άλλο ξεπερνάει τα «εμπόδια» η Αθηναΐδα στον... δρόμο προς την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον 1ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ και τη μεγάλη επάνοδο στα «σαλόνια» του αθηναϊκού ποδοσφαίρου!

Σήμερα (18/2) το απόγευμα η ομάδα της Κυψέλης πέτυχε την έβδομη συνεχόμενη νίκη της, επικρατώντας με 1-0 της Κοψαχείλας στο γήπεδο Π. Φαλήρου και εξασφαλίζοντας την παρουσία της στην κορυφή για ακόμη μία εβδομάδα!

Το «χρυσό» γκολ για τους φιλοξενούμενους σημειώθηκε στο 25ο λεπτό, όταν σε μια διαγώνια μπαλιά του Πανάκη προς την αντίπαλη περιοχή, ο Φρατζέσκος μπήκε στη φάση, κέρδισε την μπάλα και με σουτ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Μοσχοβίτη για το 0-1. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι είχαν αρκετά καλή παρουσία, προσπάθησαν ειδικά στο δεύτερο μέρος να φτάσουν στην ισοφάριση, όμως στάθηκε αδύνατο να παραβιάσουν την εστία του Γκιμούση.

Διαιτητές: Καπίρης, Μπάγιας-Λιαμπότης

ΚΟΨΑΧΕΙΛΑ (Αντώνης Κουφογιαννάκης): Μοσχοβίτης, Φόνσος, Ίμπρο (85' Μπιτχάβας), Πρέντσε, Λύτρας (85' Σταμούλης), Δ. Βεϊζάι, Φωτόπουλος, Φύτρος (46' Σταθάκης), Δ. Βεϊζάι, Ασημακόπουλος, Νούλας

ΑΘΗΝΑΪΔΑ (Μάκης Ραφαηλίδης): Γκιμούσης, Κοντής, Πράσσος, Βογατσάς, Μήτσης (46' Μαρμαράς), Κανδαλέπας (85' Καραΐσκος), Ντιντίφας, Τζουρμανάς (88' Λαζαρίδης, Πανάκης, Φίλος (24' λ.τρ. Βαγγέλης), Φρατζέσκος.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35