social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σπουδαίο βαθμό με Κένταυρο ο Τριφυλλιακός (2-2)

Σπουδαίο βαθμό με Κένταυρο ο Τριφυλλιακός (2-2)

Άλλο ένα σημαντικό αποτέλεσμα πέτυχε σήμερα (18/2) ο Τριφυλλιακός, πιστοποιώντας ότι η πολύ καλή πορεία του στο πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣΑ μέσα από τον 3ο όμιλο μόνο τυχαία δεν είναι!

Η ομάδα του Γ. Κατσαρού απέσπασε ισόπαλο 2-2 στα Βριλήσσια απέναντι στον πρωτοπόρο Κένταυρο και πλησίασε τους Λύκους Χαϊδαρίου στην τρίτη θέση. Μάλιστα, ήταν η ομάδα που προηγήθηκε στο σκορ, με τον Γεωργίου να σκοράρει για ακόμη μία αγωνιστική, σημειώνοντας το 0-1 με σουτ στο 31'. Οι γηπεδούχοι πέτυχαν την ανατροπή με πλασέ του Γκούγκα στο 37' (1-1) και σουτ του Τσερώνη στο 48' (2-1), όμως οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και έφτασαν στην ισοφάριση με πρωταγωνιστή ένα νεαρό παιδί από την Ακαδημία του συλλόγου! Συγκεκριμένα, χρειάστηκε μόλις έξι λεπτά στον αγωνιστικό χώρο ο 16χρονος Πέτρος Βιτζηλαίος για να βρει δίχτυα με σουτ και να διαμορφώσει το τελικό 2-2, μόλις στη δεύτερη συμμετοχή του με τη φανέλα της πρώτης ομάδας!

Διαιτητές: Κωσταγιάννης, Αγγελάκης-Γεωργιτσόπουλος

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΒΡΙΛ. (Κώστας Ρούπτσος): Τικταπανίδης, Αργυρόπουλος (78' Γεωργιτζόγλου), Χαλκιόπουλος, Σταυρόπουλος (78' Σαγματόπουλος), Κολιός, Γεωργουδάκης, Τσερώνης, Σαχσανίδης, Γκούγκας, Μπαλατσούρας, Τσαντήλας

ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΚΟΣ (Γιώργος Κατσαρός): Κατσιγίνης, Χάβος, Μαλέλι (67' Μπιτσάκης), Παρδάλης, Κατσαρός, Πανταζής, Παπαδόπουλος (59' Τσελέπης), Χάνι, Γεωργίου (78' Βαλασιάδης), Σαντίκας, Αλικάι (59' Βιτζηλαίος).

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35