social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σούπερ Κολωνός με... εννέα παίκτες, 4-1 τους Ίωνες Αλίμου!

Σούπερ Κολωνός με... εννέα παίκτες, 4-1 τους Ίωνες Αλίμου!

Ούτε η αξία του αντιπάλου, ούτε οι κάρτες που έβγαιναν... βροχή μπόρεσαν να σταματήσουν την ορμητικότητα του Κολωνού σήμερα (18/2) το απόγευμα στο γήπεδο της Ακαδ. Πλάτωνος!

Με αξιοσημείωτο πάθος και υψηλή απόδοση, η ομάδα του Π. Καλαϊτζίδη επιβλήθηκε με 4-1 απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, όπως είναι οι Ίωνες Αλίμου, και παρότι βρέθηκε να αγωνίζεται με αριθμητικό μειονέκτημα από το 25' (!), αλλά και με δύο παίκτες λιγότερους από το 59'!

Μόλις στο 3ο λεπτό ο Παπαδάτος άνοιξε το σκορ με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Σκεύη (1-0), με τους γηπεδούχους να συνεχίζουν εξίσου δυναμικά και να βρίσκουν δεύτερο γκολ στο 24', όταν ο Σκεύης είδε εκτός εστίας τον Τζιβελέκη και τον «κρέμασε» για το 2-0! Στο επόμενο λεπτό ο Χριστόπουλος είδε δύο κίτρινες κάρτες σε μία φάση και πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια, ωστόσο ο Κολωνός δεν πτοήθηκε και έφτασε σε τρίτο γκολ στο 59'! Ο Σκεύης εκτέλεσε κόρνερ και ο Οντατζής με σουτ σημείωσε το 3-0. Μάλιστα, στη διάρκεια των πανηγυρισμών αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα, για να αποβληθεί και να μείνει η ομάδα του με εννέα παίκτες στον αγωνιστικό χώρο! Η αντίδραση των φιλοξενούμενων άργησε χαρακτηριστικά, αφού η μείωση του σκορ για το 3-1 ήρθε στο 90ο λεπτό με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Δημόπουλου. Ωστόσο, την τελευταία λέξη την... είπε ο Κολωνός, φτάνοντας στο 4-1 στο 92' με κοντινό πλασέ του Βλάχου, ο οποίος εκμεταλλεύθηκε ασταθή απόκρουση του Τζιβελέκη σε φάουλ του Ρώσσι!

Διαιτητές: Θώμογλου, Μπαζακούλας-Παπακωνσταντίνου

ΚΟΛΩΝΟΣ (Παναγιώτης Καλαϊτζίδης): Ροκανάς, Χριστόπουλος, Σταυράτης, Καπελάκης, Λυμπέρης, Οντατζής, Σινανάι (81' Ρώσσι), Κολάνγκι, Λυγγόπουλος (26' Λίκα), Σκεύης (67' Κάτρης), Παπαδάτος (81' Βλάχος)

ΙΩΝΕΣ ΑΛΙΜΟΥ (Βαγγέλης Φωτουλάκης): Τζιβελέκης, Αθανασίου, Γκέζος, Αναστασίου (68' Γκίκας), Νικήτας (36' Ποζίδης), Δημόπουλος, Παπαδόπουλος, Δημητρακόπουλος (46' Κανάκης), Φερρατσάκου, Ντογκάνι, Βαφειάδης (81' Παππάς).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35