social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αμανατίδης: Πλέον δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες

Αμανατίδης: Πλέον δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες

Μερικές από τις σκέψεις του γύρω από το παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής με τον Άγιο Θωμά (3-3), αλλά και από εκείνο που ακολουθεί με αντίπαλο τον Άτταλο Ν. Φιλαδέλφειας, μοιράστηκε με το Soccerlive ο Σταύρος Αμανατίδης.

Ο τεχνικός του Χαλανδρίου στάθηκε στην αναγκαιότητα αποφυγής νέων βαθμολογικών απωλειών, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί σε καταστάσεις που έλαβαν χώρα έξω από τις τέσσερις γραμμές στο γήπεδο του Γουδή, στο ματς της περασμένης αγωνιστικής.

«Δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, με αποτέλεσμα να δεχθούμε γκολ μόλις στο πρώτο λεπτό. Στη συνέχεια, μέχρι και το 90', κυριαρχήσαμε, χάσαμε πάρα πολλές ευκαιρίες για να πάμε σε καθαρή νίκη, δεν τις αξιοποιήσαμε και στο τέλος το πληρώσαμε με μία στατική φάση από το κέντρο του γηπέδου, όπου ολιγωρήσαμε και δεχθήκαμε την ισοφάριση» σχολίασε σχετικά με το πρόσφατο ματς και πρόσθεσε: «Είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Άτταλο. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες του, όμως θα παίξουμε μόνο για τη νίκη. Πλέον δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες».

Αναφορικά με τα όσα εξωαγωνιστικά συνέβησαν στο γήπεδο του Γουδή το περασμένο Σάββατο, ο νεαρός τεχνικός σχολίασε: «Βιώσαμε μία πρωτόγνωρα άσχημη αντιμετώπιση από το αντίπαλο σωματείο. Φτάσαμε στο σημείο να κινδυνέψουν οι άνθρωποι που είχαν έρθει να υποστηρίξουν την ομάδα μας. Οφείλω, όμως, να εξαιρέσω από όλο αυτό που ζήσαμε μόνο τους ποδοσφαιριστές και τους ανθρώπους του τεχνικού επιτελείου του Αγ. Θωμά, με τους οποίους δεν είχαμε το παραμικρό πρόβλημα, είτε κατά τη διάρκεια του αγώνα είτε μετά τη λήξη του. Μάλιστα, στο τέλος συνέδραμαν ώστε να αποφύγουμε το μένος των οπαδών της γηπεδούχου ομάδας».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35