social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ο Χολαργός 2-0 τον Ατρόμητο Μεταμόρφωσης

Ο Χολαργός 2-0 τον Ατρόμητο Μεταμόρφωσης

Ο Χολαργός πέτυχε την τρίτη συνεχόμενη νίκη του για το 2023 αφού επικράτησε με 2-0 του Ατρόμητου Μεταμόρφωσης και παρέμεινε στην 2 η θέση, περιμένοντας παράλληλα το αυριανό αποτέλεσμα του Ηλυσιακού που υποδέχεται τον ΑΟ Περιστερίου (26/2).

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα αφού εκτός από τα δυο τέρματα που πέτυχαν, δημιούργησαν και άλλες ευκαιρίες.

Στο 71' ο Σκούμας με σουτ έκανε το 1-0, με τον Κετσετζόγλου στο 78' να σημειώνει το 2-0. Στο τέλος του αγώνα υπήρξε ένταση μεταξύ των παικτών των δυο ομάδων στα αποδυτήρια όμως μετά από λίγα λεπτά η κατάσταση επανήλθε σε φυσιολογικά επίπεδα. 

ΧΟΛΑΡΓΟΣ (Γιώργος Τσαμόπουλος) Μολφέσης, Τσαγκάρης, Γαλάτης (64' Μυλωνάς), Μιχελής, Βλασσόπουλος, Τσίρος (64' Μπόλης), Κοντογιάννης (85' Ζαχαρόπουλος), Μπαλαχτσής, Κετσετζόγλου, Ξύδης (46' Κομνηνός), Σκούμας (85' Κορφιάτης)

ΑΤΡ. ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ (Σάκης Βερούτης) Καλαμπούκας, Βιτορεάνου (75' Τσάκαλος), Καραβίδας, Αποστόλου (84' Ζαγαρέλος), Μπαμπουλης (67' Δήμου), Κλουβάτος, Κόκκινος (46' Οκσίσογλου), Παρασίδης, Τσιγγόπουλος (84' Λουδάρος), Σιδηρόπουλος, Λίτσης.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35