social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Φόρτσαρε και «καθάρισε» το Χαλάνδρι, 4-0 τον Άτταλο

Φόρτσαρε και «καθάρισε» το Χαλάνδρι, 4-0 τον Άτταλο

Ένα εικοσιπεντάλεπτο στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου αποδείχθηκε αρκετό για το Χαλάνδρι, προκειμένου να διαρρήξει την άμυνα του Άτταλου και να φτάσει σε μία επικράτηση που αρχικά έδειχνε δύσκολη και τελικά εξελίχθηκε σε... περίπατο!

Η ομάδα του Στ. Αμανατίδη επιβλήθηκε με 4-0 και διατηρήθηκε σε επαφή με την πρώτη θέση, με εκείνη της Ν. Φιλαδέλφειας να βρίσκεται πλέον σε ισοβαθμία με την Ανθούπολη στη θέση των μπαράζ παραμονής...

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ανούσιο, με τους γηπεδούχους να έχουν σαφώς την υπεροχή, αλλά να είναι υποτονικοί επιθετικά, αδυνατώντας να απειλήσουν ουσιαστικά. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι φρόντιζαν με καλή αμυντική λειτουργία και με καθυστερήσεις που «πάγωναν» τον ρυθμό να κρατούν ανέπαφη την εστία τους, χωρίς μάλιστα να πιέζονται ιδιαίτερα σε αυτό το διάστημα.

Εντελώς διαφορετική, ωστόσο, ήταν η εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου, με τους πράσινους να μπαίνουν ορμητικά στο γήπεδο και να παίρνουν το προβάδισμα στο 50ο λεπτό, έχοντας προλάβει μάλιστα να δημιουργήσουν προϋποθέσεις για γκολ και σε άλλες τρεις περιπτώσεις. Μετά από εκτέλεση κόρνερ η μπάλα έμεινε στην περιοχή, ο Καλιαμπάκας έγινε αποδέκτης της από πλάγια θέση και με ψύχραιμο σουτ νίκησε τον Κώνστα για το 1-0. Στο 55' ο Άτταλος έχασε τη μοναδική ευκαιρία του στο παιχνίδι, με τον Φούντα να σκοράρει υπό πίεση αλλά από πλεονεκτική θέση και τον Μυλωνά να του... λέει «όχι»! Στο 61' το Χαλάνδρι έθεσε γερές βάσεις για το «τρίποντο», φτάνοντας στο 2-0 με κοντινό αριστερό σουτ του Τρυφιάτη και στο 69' ο Μανουσάκης μετέτρεψε σε γκολ πέναλτι που κέρδισε ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος (3-0). Έπειτα ο ρυθμός του αγώνα έπεσε κατακόρυφα, με τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να περιμένουν επί της ουσίας την ολοκλήρωση της αναμέτρησης και τον Βλάχο να βάζει το... κερασάκι στην τούρτα στο 93ο λεπτό με ωραίο σουτ από θέση εκτός περιοχής (4-0).

Διαιτητές: Κελεκίδης, Παπαγεωργίου-Τζίβρας

ΧΑΛΑΝΔΡΙ (Σταύρος Αμανατίδης): Μυλωνάς, Κορωναίος, Βλάχος, Μανουσάκης (69' Ντούλε), Ντζαβίδας, Πάζα (82' Βλάμης), Τρυφιάτης (69' Αζάλ), Μπράχος (76' Κοντοές), Καλιαμπάκας, Κατσιούλης, Αλεξανδράκης (76' Παπαθανάσης)

ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ (Γιάννης Σκαρπέλης): Κώνστας, Γεωργόπουλος, Ξυμητήρης (86' Νικολάκης), Πατρινός, Πανάκης, Δούκας, Μυλώβας, Καραπάτης (63' Μποζινάκης), Τριάντης, Φούντας (70' Κουτσόπουλος), Φωκάς.

 


Σχετικά άρθρα

Προσθήκες στον Άτταλο Ν. Φιλαδέλφειας

9Χ9 ο Βύρωνας 1-0 την ΑΕ Χαλανδρίου στο ντέρμπι του 1ου ομίλου της Β' ΕΠΣΑ

Πανάκης στον Άτταλο Νέας Φιλαδέλφειας

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35