social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Νέα «εφτάρα» οι Τράχωνες, συνέτριψαν -και- το Ηράκλειο (7-1)

Νέα «εφτάρα» οι Τράχωνες, συνέτριψαν -και- το Ηράκλειο (7-1)

Άλλη μία επιβλητική εμφάνιση πρόσθεσαν στο ενεργητικό τους οι Τράχωνες, που συγχρόνως εδραιώθηκαν στην τρίτη θέση της κατάταξης στον 3ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑ.

Δύο εβδομάδες μετά το 7-0 επί του Βύρωνα, η ομάδα του Αλίμου συνέτριψε και το Ηράκλειο με το εντυπωσιακό 7-1! Η σημερινή (25/2), μάλιστα, ήταν μία από τις πιο «βαριές» της νεότερης ιστορίας του συλλόγου των βορείων προαστίων, που δείχνει ανήμπορο να «ξεκολλήσει» από τη θέση των μπαράζ σωτηρίας.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με ένα «χαμηλό» σκορ, αφού σε αυτό το διάστημα οι γηπεδούχοι βρέθηκαν να προηγούνται με 2-0 χάρη σε ισάριθμα γκολ του Καραγιάννη στο 20' με σουτ και στο 37' με πλασέ. Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, οι κυανόλευκοι σημείωσαν άλλα δύο γκολ, κάνοντας ακόμη πιο εύκολο το έργο τους. Στο 48' ο Δημογιάννης με πλασέ έκανε το 3-0 και στο 51' ο Καραγιάννης έφτασε στο χατ τρικ με σουτ για το 4-0. Στο 63' ο Φωστέρης σκόραρε με προβολή για το 5-0, με τον Δημογιάννη να σημειώνει δεύτερο προσωπικό γκολ στο 70' με σουτ (6-0). Στο 73' οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μπότη (6-1), για να έρθει στο 85' ο Φωστέρης και να διαμορφώσει το τελικό 7-1 με σουτ. Λίγο πριν την εκπνοή (89') οι γηπεδούχοι είχαν και δοκάρι σε κεφαλιά του Φίκιρη.

Διαιτητές: Μπακογιάννης, Λ. Τσολακίδης-Μητροφάνης

ΤΡΑΧΩΝΕΣ (Αντώνης Τσιμπάκης): Ευαγγέλου, Πρόι, Καραμπατάκης, Στεφανής (68' Μερετσόλιας), Γιατράς, Κικίδης, Τσιουρής (56' Φωστέρης), Κούτρας, Πλούμης (61' Φίκιρης), Δημογιάννης, Καραγιάννης (68' Δεμενόπουλος)

ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Λευτέρης Αλεξάκης): Ντάλλας, Σαββίδης, Α. Ηλιακίδης, Καλιακούδας, Ανδρέου (42' λ.τρ. Μπουραζάς), Παρασκευάς, Δ. Ηλιακίδης (56' Αναστόπουλος), Χρήστου, Σταυρογιάννης (82' Τσίχλης), Μπάτσι, Μπότης.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35