social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Εκρηκτικό το Παλ. Φάληρο, υπέταξε τον Άγιο Θωμά (3-0)

Εκρηκτικό το Παλ. Φάληρο, υπέταξε τον Άγιο Θωμά (3-0)

Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του πραγματοποίησε το Παλαιό Φάληρο και έφτασε σε επιβλητική νίκη με 3-0 απέναντι στον... αγνώριστο Άγιο Θωμά.

Ενδεικτικό του τρόπου με τον οποίο κυριάρχησε η ομάδα του Αλ. Ρίζου, είναι το γεγονός ότι έφτασε στο σκορ της επικράτησης από το πρώτο ημίωρο της αναμέτρησης! Μόλις στο 8ο λεπτό ο Κωνσταντινίδης άνοιξε το σκορ με διαγώνιο σουτ (1-0), ενώ στο 28ο λεπτό ο ίδιος παίκτης, πάλι με διαγώνιο σουτ, έγραψε το 2-0. Τρία λεπτά μετά (31') ο Μαρυγιάννης εδραίωσε το προβάδισμα της ομάδας του, σκοράροντας με κεφαλιά όπου η μπάλα χτύπησε και σε σώμα αμυνομένου πριν καταλήξει στην εστία του Κουζέλη. Στη συνέχεια, οι γηπεδούχοι είχαν τις ευκαιρίες τους να πετύχουν κι άλλο γκολ με τις γρήγορες αντεπιθέσεις που εκδήλωναν στο ανοιχτό γήπεδο, ενώ από την άλλη οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι σε κοντινό σουτ του Χατζή στο 73'

Διαιτητές: Κωστογιάννης, Αργυριάδης-Βλατάκης

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Αλέκος Ρίζος): Καταχανάκης, Λιώνης (68' Γρίβας), Τσάμης, Γαβαλάς, Ζιογκας (58' Μπιζιργιάννης), Σκόρδος (89' Τσουμπρής), Κωνσταντινίδης, Μακρυγιάννης, Φεντόροφ, Καναβέτας, Ανδρέου (89' Μήτσος)

ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ (Στέφανος Σοϊλεμές): Κουζέλης, Καντζέλι (58' Τζώρτζης), Μπόκος (46' Ζώγας), Μάκο (46' Βάρφη), Νικάκης (68' Βαϊόπουλος), Μεταξούλης (46' Τετώρος), Χατζής, Τσινιάς, Γεωργογιάννης, Κολοβός, Τσιγαρίδας.

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35