social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

A' ΕΠΣΑ-1ος όμιλος: Στην... κόψη του ξυραφιού!

A' ΕΠΣΑ-1ος όμιλος: Στην... κόψη του ξυραφιού!

Η αλλαγή δεδομένων στην κορυφή, με την απώλεια του Μικρασιατικού Αστέρα στο τοπικό ντέρμπι με τον ΓΣ Καισαριανής την περασμένη Κυριακή, έχει θέσει τους διεκδικητές της πρώτης θέσης σε... ισορροπία του τρόμου!

Το οποιοδήποτε λάθος, πλέον, πιθανόν να στοιχίσει ανεπανόρθωτα για όποιον το κάνει, ενώ απομένουν μόλις τέσσερις στροφές για να... πέσει η καρό σημαία στον 1ο όμιλο! Δεν θέλει να το κάνει το πρωτοπόρο Χαϊδάρι, υποδεχόμενο σήμερα (4/3) τον Χαραυγιακό που κρατιέται πλέον με τα... ακροδάχτυλα στη μάχη της σωτηρίας, δεν θέλει να το κάνει κι ο Αστέρας, που αύριο (5/3) θα φιλοξενηθεί στο Ίλιον από τον Ολυμπιακό Λιοσίων που έχει «αγγίξει» την εξασφάλιση της παραμονής του στην Κατηγορία.

Ίσως το μεγάλο ματς της αγωνιστικής, ωστόσο, είναι αυτό που θα γίνει σήμερα το απόγευμα στο «Μ. Κρητικόπουλος», όπου ο ΓΣ Καισαριανής θα αντιμετωπίσει τον Ήφαιστο Περιστερίου, σε μάχη αποφυγής της θέσης των μπαράζ.

Βήμα παραμονής θα προσπαθήσει να κάνει αύριο η Νέα Ιωνία κόντρα στον ουραγό ΑΟ Καλαμακίου, ενώ «τρίποντο» σωτηρίας θα αναζητήσει και η Δάφνη Π. Φαλήρου κόντρα στον Πανερυθραϊκό.

a1.jpg


Σχετικά άρθρα

Μικρασιατικός Εθνικός Αστέρας: Νέο μπαμ με Ζέλο

Σιλιγαρδάκης στον Πανερυθραϊκό

Συνεχίζει ο Πατσατζόγλου στην Αγία Ελεούσα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35