social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Έδωσε παράσταση το Χαϊδάρι, 5-0 τον Χαραυγιακό

Έδωσε παράσταση το Χαϊδάρι, 5-0 τον Χαραυγιακό

Το κύριο ζητούμενο για το Χαϊδάρι στη σημερινή (4/3) αναμέτρηση με τον Χαραυγιακό ήταν να μαζέψει άλλο ένα τρίποντο στον δρόμο προς τα μπαράζ ανόδου.

Οι ποδοσφαιριστές του Γ. Χλωρού δεν αρκέστηκαν σε αυτό, αντιθέτως συνδύασαν ουσία και θέαμα, επικρατώντας με το εντυπωσιακό 5-0! Χάρη και σε αυτή τη νίκη τους, βρέθηκαν στο +6 στην κορυφή του 1ου ομίλου της Α' ΕΠΣΑ, έχοντας δώσει βέβαια δύο αγώνες περισσότερους από τον Μικρασιατικό Αστέρα που αγωνίζεται αύριο στο Ίλιον και έχει εκτίσει και το ρεπό του.

Στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου «Τ. Χαραλαμπίδης» οι κυανέρυθροι παρουσιάστηκαν σαν μία καλοκουρδισμένη μηχανή, ήταν σχεδόν αλάνθαστοι και ευλόγως έφτασαν σε επιβλητική νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο, που δέχθηκε εύκολα γκολ, αλλά έχει λόγους να αισθάνεται «αδικημένος» από την έκταση του σκορ, με βάση την προσπάθεια που κατέβαλε.

xaidari_goal_me_xaravgiako.jpg


Αφού πρώτα προειδοποίησαν σε τρεις περιπτώσεις, οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο 13ο λεπτό, όταν ο Παληγεώργος έκανε μία από τις «μαγικές» του ενέργειες από τη δεξιά πλευρά, έδωσε ασίστ «πάρε βάλε» στον Γιαννακόπουλος και εκείνος απλώς σημείωσε το 1-0 προ κενής εστίας. Στο 23' ο σκόρερ του πρώτου τέρματος βρέθηκε στο έδαφος εντός περιοχής από μαρκάρισμα του Αναστασίου, ο Μπακογιάννης έδειξε την άσπρη βούλα και ο Αποστολόπουλος με άψογο χτύπημα έκανε το 2-0. Η συνέχεια δόθηκε στο δεύτερο ημίχρονο, όπου το Χαϊδάρι πέτυχε άλλα τρία γκολ και έδωσε μεγάλες διαστάσεις στην επικράτησή του. Στο 54' ο Κρέμπι έκλεψε την μπάλα στον χώρο του κέντρου, διέρρηξε την αντίπαλη άμυνα από τον άξονα, προσπέρασε και τον εξερχόμενο Σταματόπουλο και από πλάγια θέση έγραψε το 3-0 μέσα σε αποθέωση! Με τις αλλαγές που έγιναν ακολούθως ο ρυθμός του αγώνα κάθε άλλο παρά έπεσε! Αντιθέτως, οι παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο εμφανίστηκαν «διψασμένοι» για να βάλουν τη δική τους «πινελιά» στην αναμέτρηση, κάτι που κατάφεραν! Στο 77ο λεπτό οι γηπεδούχοι συνεργάστηκαν θαυμάσια σε φάουλ που εκτέλεσε ο Αποστολόπουλος για τον Καλογερόπουλο που σέντραρε και ο Μάκρας με δύσκολη κεφαλιά, όντας εκτός ισορροπίας, νίκησε τον αντίπαλο γκολκίπερ για το 4-0. Το «κερασάκι στην τούρτα» για τους πρωτοπόρους ήρθε στο 86' όταν ο Αποστολόπουλος έβγαλε μόνο με «βαθιά» μπαλιά τον Ζαχαρίου, εκείνος πέρασε την μπάλα πάνω από τον εξερχόμενο Σταματόπουλο και την έστειλε στα δίχτυα για το τελικό 5-0. Το τριπλό σφύριγμα του Μπακογιάννη βρήκε τους παίκτες του Χαϊδαρίου να καταχειροκροτούνται από τον κόσμο, που απόλαυσε μία όμορφη παράσταση και έφυγε «γεμάτος» από το γήπεδο.

xaidari-xaravgiakos.jpg


Διαιτητές: Μπακογιάννης, Αραβίδης-Μωϋσιάδης

ΧΑΪΔΑΡΙ (Γιάννης Χλωρός): Καλαματιανός, Κατσάρας (46' Αντωνόπουλος), Καλογερόπουλος, Ζίζηλας (79' Τζωρτζίνης), Μπιταξής, Τσιούλος (84' Λαγός), Γιαννακόπουλος (75' Ζαχαρίου), Βλαχόπουλος, Παληγεώργος (75' Μάκρας), Αποστολόπουλος, Κρέμπι

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ (Αλβέρτος Παπαδάκης): Σταματόπουλος, Αναστασίου (46' Τσαβαλιάς), Ξενάκης, Παραπονιάρης, Αναστασόπουλος, Τουγουντζόγλου, Τάφα (75' Αμπατζής), Ρεσούλι (46' Χρήστου), Νομικός (69' Μαχαιρίδης), Τσοντάκης (56' Πάσα), Τσαπούρας

 


Σχετικά άρθρα

Επανήλθαν στις νίκες τα Βριλήσσια, 3-0 εκτός τον ΑΟΝΑ

Τριάρα ο ΓΣ Αργυρούπολης στον Ιάσονα-Στο Νοσοκομείο λόγω εξάρθρωσης ώμου ο Μπάκας

ΕΠΣΑ: Στις 27 και 28/4 οι αγώνες κατάταξης της Α' ΕΠΣΑ Ι Ενημέρωση και για τους αγώνες κατάταξης της

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35