social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Νίκη... εξάποντο η Λαύρα Αργυρούπολης, 2-0 την Αλσούπολη

Νίκη... εξάποντο η Λαύρα Αργυρούπολης, 2-0 την Αλσούπολη

Σε ένα από τα πιο κρίσιμα ραντεβού της σεζόν η Λαύρα Αργυρούπολης... φώναξε «παρούσα» και πήρε πολύτιμη νίκη!

Η ομάδα του Γ. Χατζηράπτη υπέταξε με 2-0 την Αλσούπολη και έκανε αποφασιστικό βήμα σωτηρίας στον απαιτητικό 3ο όμιλο της Β' Κατηγορίας, εν αντιθέσει με τους πράσινους της Ν. Ιωνίας που πλέον βρίσκονται σε θέση... μπαράζ. Μόλις στο 7' ο Λύτρας άνοιξε το σκορ με πλασέ (1-0), ενώ στο 42' ο Μυλωνίδης ολοκλήρωσε εντυπωσιακή προσωπική του ενέργεια και με σουτ έγραψε το 2-0, που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα. Να σημειωθεί ότι μόλις ελάχιστα λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, ο Σημαιάκης αντίκρισε την κόκκινη κάρτα και πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια, εξαιτίας διένεξης που είχε με αντίπαλό του.

Διαιτητές: Σύψας, Καφρίτσας-Γιαννόπουλος

ΛΑΥΡΑ ΑΡΓ. (Γιάννης Χατζηράπτης): Γουλής, Παπαγεωργίου, Μυλωνίδης, Τσαπατσάρης, Λύτρας, Αγγελακόπουλος, Κουλουρίδης (85' Τερζής), Τρουλινός (25' λ.τρ. Φωτουλάκης), Γκίκας (88' Σημαιάκης), Πολυμερόπουλος, Τρυφωνίδης

ΑΛΣΟΥΠΟΛΗ (Γιώργος Λαζάρου): Βιδιαδάκης, Καρυπίδης, Παππούς, Φειδάκης (46' Διακάκης), Ιωαννίδης, Κοκότης, Μούτσος, Τζωρτζάτος, Σώντας (46' Χαραλάμπους), Τσουκαλάς (75' Πανταγιάς), Τσίκας.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35