social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πήρε το ντέρμπι η Δόξα Γκύζη και πάτησε κορυφή, 2-1 τον Υμηττό που φωνάζει για τη διαιτησία!

Πήρε το ντέρμπι η Δόξα Γκύζη και πάτησε κορυφή, 2-1 τον Υμηττό που φωνάζει για τη διαιτησία!

Η Δόξα Γκύζη ήταν η νικήτρια του μεγάλου ντέρμπι του 4ου ομίλου της Γ' ΕΠΣΑ αφού επικράτησε σε ένα συναρπαστικό ματς με 2-1 του Υμηττού για την 15η αγωνιστική.

Το συγκρότημα του Βαγγέλη Ραμούνδου προηγήθηκε με 2-0 στο σκορ, όμως ο Υμηττός παρότι αγωνίστηκε για περισσότερο από 35' με εννέα παίκτες έβαλε δύσκολα στους Γκυζιώτες.

Με τη νίκη αυτή η Δόξα Γκύζη έφτασε του 36 βαθμούς συγκατοικώντας στην κορυφή με τον Υμηττό έχοντας μάλιστα και ματς λιγότερο.

Όσον αφορά τον αγώνα, είχε όλα τα στοιχεία του ντέρμπι με τους γηπεδούχους να δείχνουν μεγάλη θέληση για τη νίκη.

Στο 27' η κατάσταση δυσκόλεψε για τους οράνιε καθώς ο Σωτηρίου αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη, αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες στο γήπεδο.

Στο 35 ο Στέριο έκανε το 1-0, με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται ότι στην αρχή της φάσης υπήρξε χέρι, ενώ στο 47' ο Τσώρης με ωραίο πλασέ σημείωσε το 2-0 για την Δόξα Γκύζη. Στο 55' ήταν η σειρά του Μοροσάνου να αποβληθεί με απευθείας κόκκινη για σκληρό μαρκάρισμα στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα ο Υμηττος μείωσε με τον Λιακόνη στο 68' με σουτ μέσα από την περιοχή.

Πολλά παράπονα από τη διατησία εξέφρασε η διοίκηση του Υμηττόυ. Διαιτητης ήταν ο Τζανής με βοηθούς τους Πρίντζιο και Ζήση.

ΔΟΞΑ ΓΚΥΖΗ (Βαγγέλης Ραμουνδος) Σάνι, Οικονόμου (20' Στέριο), Καρύκης, Πεχλιβανίδης, Συριανος, Βεργης, Σπυράτος (46' Μπουρόλιας) (84' Καραντζούλης), Τσαλουχίδης, Μιμαρος, Τσωρης, Κουρος.

ΥΜΗΤΤΟΣ (Βασίλης Σκλατσάς) Μπακανδρίτσος, Καλουμενος (83' Καμίδης), Γιαννακόπουλος (46' Πετρόπουλος), Σωτηρίου, Βουτας, Μουλας (57' Λιακονης), Μπεκατώρος, Μοροσάνου, Καββαδίας, Ντουλιας , Παπαζαφείρης.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35