social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πολύτιμο βαθμό ο Άτλας Κυψέλης, 1-1 με Γαλάτσι

Πολύτιμο βαθμό ο Άτλας Κυψέλης, 1-1 με Γαλάτσι

Ήθελε νίκη ο Άτλας Κυψέλης, μετά το χθεσινό «τρίποντο» του Ιάσονα κόντρα στον Κολωνό, όμως και η ισοπαλία... καλή είναι!

Η ομάδα του Δ. Σλεποκούροβ έμεινε στο 1-1 με το Γαλάτσι, προσθέτοντας άλλον έναν πολύτιμο βαθμό στη συγκομιδή της και μένοντας στο +3 από τον βασικό ανταγωνιστή της για την αποφυγή του απευθείας υποβιβασμού.

Μόλις στο 5ο λεπτό ο Χατζηπαναγιώτης έστειλε την μπάλα στο δοκάρι με πλασέ, με τους γηπεδούχους να παίρνουν το προβάδισμα κόντρα στη ροή του αγώνα στο 36ο λεπτό, όταν ο Λιβάνιος επιχείρησε σέντρα... σουτ και είδε την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα της αντίπαλης εστίας (1-0). Στο 64' ο Γεωργαντώνης ισοφάρισε με θαυμάσιο σουτ από θέση εκτός περιοχής για το τελικό 1-1 στο γήπεδο της «Αλεπότρυπας».

Διαιτητές: Αλάμπεης, Νικολάου-Λεονταρίδης

ΑΤΛΑΣ ΚΥΨΕΛΗΣ (Δημήτρης Σλεποκούροβ): Λάτσης, Χατζίου (60' Τσιτσόπουλος), Λιβάνιος, Κοσμίδης, Β. Νάση, Τελάι, Κόστα, Ζίκα (60' Καραφλής), Τσικούνας, Κώης (74' Α. Νάση), Σ. Νάση (45' Γεράνης)

ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ (Γιάννης Μητρούσης): Θεοφανίδης, Τσεπάς (78' Ξυδούς), Θωμαΐ, Νταβαρίνος, Δουδουμόπουλος, Μπαϊράμι, Θεοδωρακάτος (65' Βούλγαρης), Καραγιάννης, Γεωργαντώνης, Χατζηπαναγιώτης, Α. Ραπάι (46' Γιαννόπουλος)

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35